X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
StarTech.com
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
15 ft HDMI to DVI-D Cable - M/M
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
HDMIDVIMM15
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0065030811347
Categorie : video kabel adapters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door StarTech.com: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 10 feb 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:25:05
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 27151
Deze statistiek is gebaseerd op de 68156 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 10-02-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66407 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: Lifetime Warranty
Lange productnaam StarTech.com 15ft HDMI - DVI-D 4.6m HDMI DVI-D Zwart video kabel adapter:
De korte redactionele beschrijving van StarTech.com 15ft HDMI - DVI-D 4.6m HDMI DVI-D Zwart video kabel adapter
StarTech.com 15 ft HDMI to DVI-D Cable - M/M - 15ft DVI-D to HDMI - HDMI to DVI Converters - HDMI to DVI Adapter

Marketingtekst StarTech.com 15ft HDMI - DVI-D 4.6m HDMI DVI-D Zwart video kabel adapter

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor StarTech.com 15ft HDMI - DVI-D 4.6m HDMI DVI-D Zwart video kabel adapter.
Connect an HDMI-enabled output device to a DVI-D display, or a DVI-D output device to an HDMI-capable display

The HDMIDVIMM15 15-foot HDMI to DVI-D cable enables you to connect a DVI-D video card (or other DVI-D output device) to a display that incorporates HDMI technology; the cable supports bi-directional operation that also allows the reverse configuration, delivering digital video from an HDMI-enabled output to a DVI-D capable display.

A valuable addition to any digital signage, multimedia or home theater application, this high performance cable is designed to provide the best quality picture available through either HDMI technology or DVI digital connections.

This durably constructed HDMI-DVI-D cable is backed by StarTech.com's Lifetime Warranty.

The StarTech.com Advantage

- Ensures compatibility between two distinct digital video interfaces
- Eliminates the need for multiple cables and clutter
- Guaranteed reliability
Korte samenvatting StarTech.com 15ft HDMI - DVI-D 4.6m HDMI DVI-D Zwart video kabel adapter:
Deze korte samenvatting van de StarTech.com 15ft HDMI - DVI-D 4.6m HDMI DVI-D Zwart video kabel adapter-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
StarTech.com 15ft HDMI - DVI-D, HDMI, DVI-D, Mannelijk/ Mannelijk, Nikkel, Zwart
Lange samenvatting StarTech.com 15ft HDMI - DVI-D 4.6m HDMI DVI-D Zwart video kabel adapter:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van StarTech.com 15ft HDMI - DVI-D 4.6m HDMI DVI-D Zwart video kabel adapter, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
StarTech.com 15ft HDMI - DVI-D. Aansluiting 1: HDMI, Aansluiting 2: DVI-D, Soort stekkers: Mannelijk/ Mannelijk
De elektrische of elektronische apparatuur bevat geen gevaarlijke stoffen. Een RoHS (Restriction of Hazardous Substances) compliant produkt is getest op de aanwezigheid van Lood (Pb), Cadmium (Cd), Kwik (Hg), Hexavalent chroom (Hex-Cr), Polybroombifenylen (PBB), en Polybroomdifenylethers (PBDE). PBB en PBDE zijn vuurvertragers die in verschillende plastics voorkomen. Voor Cadmium en Hex-Cr, geldt dat er minder dan 0,01% van de stof in mag zitten. Voor Lood, PBB, en PBDE, mag er niet meer dan 0,1% van de stof in een materiaal zitten. Ieder RoHS compliant component mag niet meer dan 100 ppm kwik bevatten en het kwik mag er niet met opzet in opgenomen zijn.
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Lengte snoer*
How long the cable is.
4,6 m
Aansluiting 1*
This is the first connector in the device.
HDMI
Aansluiting 2*
This is the second connector in the device.
DVI-D
Soort stekkers
Connector and sockets can be 'male' or 'female', or gender purpose of product.
Mannelijk/ Mannelijk
Connector aansluiting (behuizing)*
What the connector contacts are covered with (layer on top).
Nikkel
Kenmerken
Kleur van het product
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zwart
RoHS compliance
De Restriction of Hazardous Substances (RoHS) Richtlijn van de EU heeft als doel om een aantal gevaarlijke substanties aan banden te leggen die vaak gebruikt worden in elektrische en elektronische apparatuur. Een RoHS compliant produkt is getest op de aanwezigheid van Lood (Pb), Cadmium (Cd), Kwik (Hg), Hexavalent chroom (Hex-Cr), Polybroombifenylen (PBB), en Polybroomdifenylethers (PBDE). PBB en PBDE zijn vuurvertragers die in verschillende plastics voorkomen. Voor Cadmium en Hex-Cr, geldt dat er minder dan 0,01% van de stof in mag zitten. Voor Lood, PBB, en PBDE, mag er niet meer dan 0,1% van de stof in een materiaal zitten. Ieder RoHS compliant component mag niet meer dan 100 ppm kwik bevatten en het kwik mag er niet met opzet in opgenomen zijn. In de EU is sommig militaire of medische apparatuur uitgezonderd van de RoHS-richtlijn.
Yes
Gewicht en omvang
Breedte verpakking
The distance from one side of the packaging to the other.
18,60 mm
Diepte verpakking
The distance from the front to the back of the packaging.
136 mm
Hoogte verpakking
The distance from the top to the bottom of the packaging.
375 mm