X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
StarTech.com
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
HDMI-naar-DVI-D-videokabeladapter M/F
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
HDMIDVIMF
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0065030811378
Categorie :
Small device which is connected to a cable to change from male to female connections or vice-versa.
kabeladapters/verloopstukjes
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door StarTech.com: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 07 mrt 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 14 sep 2016 17:12:13
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 51299
Deze statistiek is gebaseerd op de 61915 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 07-03-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60276 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: levenslange garantie
Lange productnaam StarTech.com HDMI-naar-DVI-D-videokabeladapter M/F:
De korte redactionele beschrijving van StarTech.com HDMI-naar-DVI-D-videokabeladapter M/F
StarTech.com HDMI-naar-DVI-D-videokabeladapter M/F

Marketingtekst StarTech.com HDMI-naar-DVI-D-videokabeladapter M/F

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor StarTech.com HDMI-naar-DVI-D-videokabeladapter M/F.
Sluit apparaten met DVI aan op apparaten met HDMI ingeschakeld en omgekeerd

De HDMIDVIMF HDMI-naar-DVI-kabeladapter heeft één HDMI mannelijke connector en één DVI-D vrouwelijke connector, waarmee een bidirectionele verbinding kan worden gemaakt tussen voor HDMI geschikte apparaten en voor DVI-D geschikte apparaten om zo compatibiliteitsproblemen op te lossen.

Deze hoogwaardige adapter is ontworpen en geproduceerd voor een betrouwbare HDMI-naar-DVI-verbinding en wordt gedekt door de levenslange garantie van StarTech.com.

The StarTech.com Advantage

- Geen meerdere kabels meer nodig en minder rommel
- Gegarandeerde betrouwbaarheid
Korte samenvatting StarTech.com HDMI-naar-DVI-D-videokabeladapter M/F:
Deze korte samenvatting van de StarTech.com HDMI-naar-DVI-D-videokabeladapter M/F-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
StarTech.com HDMI-naar-DVI-D-videokabeladapter M/F
Lange samenvatting StarTech.com HDMI-naar-DVI-D-videokabeladapter M/F:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van StarTech.com HDMI-naar-DVI-D-videokabeladapter M/F, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
StarTech.com HDMI-naar-DVI-D-videokabeladapter M/F
StarTech.com HDMI-naar-DVI-D-videokabeladapter M/F kabeladapters/verloopstukjes (HDMIDVIMF, 0065030811378)
De elektrische of elektronische apparatuur bevat geen gevaarlijke stoffen. Een RoHS (Restriction of Hazardous Substances) compliant produkt is getest op de aanwezigheid van Lood (Pb), Cadmium (Cd), Kwik (Hg), Hexavalent chroom (Hex-Cr), Polybroombifenylen (PBB), en Polybroomdifenylethers (PBDE). PBB en PBDE zijn vuurvertragers die in verschillende plastics voorkomen. Voor Cadmium en Hex-Cr, geldt dat er minder dan 0,01% van de stof in mag zitten. Voor Lood, PBB, en PBDE, mag er niet meer dan 0,1% van de stof in een materiaal zitten. Ieder RoHS compliant component mag niet meer dan 100 ppm kwik bevatten en het kwik mag er niet met opzet in opgenomen zijn.
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Poorten & interfaces
Aansluiting 1*
This is the first connector in the device.
HDMI
Aansluiting 2*
This is the second connector in the device.
DVI-D
Soort stekkers*
Connector and sockets can be 'male' or 'female', or gender purpose of product.
Mannelijk/vrouwelijk
Aansluiting(en)
1 - HDMI Male / 1 - DVI-D Dual Link Female
Connector aansluiting (behuizing)
What the connector contacts are covered with (layer on top).
Goud
Design
Kleur van het product*
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zwart
RoHS compliance
De Restriction of Hazardous Substances (RoHS) Richtlijn van de EU heeft als doel om een aantal gevaarlijke substanties aan banden te leggen die vaak gebruikt worden in elektrische en elektronische apparatuur. Een RoHS compliant produkt is getest op de aanwezigheid van Lood (Pb), Cadmium (Cd), Kwik (Hg), Hexavalent chroom (Hex-Cr), Polybroombifenylen (PBB), en Polybroomdifenylethers (PBDE). PBB en PBDE zijn vuurvertragers die in verschillende plastics voorkomen. Voor Cadmium en Hex-Cr, geldt dat er minder dan 0,01% van de stof in mag zitten. Voor Lood, PBB, en PBDE, mag er niet meer dan 0,1% van de stof in een materiaal zitten. Ieder RoHS compliant component mag niet meer dan 100 ppm kwik bevatten en het kwik mag er niet met opzet in opgenomen zijn. In de EU is sommig militaire of medische apparatuur uitgezonderd van de RoHS-richtlijn.
Yes
Gewicht en omvang
Breedte
The measurement or extent of something from side to side.
40 mm
Diepte
The distance from the front to the back of something.
50 mm
Hoogte
Hoogte van het product
15 mm
Verpakking
Breedte verpakking
The distance from one side of the packaging to the other.
2 cm
Diepte verpakking
The distance from the front to the back of the packaging.
8,2 cm
Hoogte verpakking
The distance from the top to the bottom of the packaging.
15 cm
Lengte van de verpakking
3,23 mm
Inhoud van de verpakking
Meegeleverde kabels
Yes