X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
StarTech.com
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Universele VGA Koelventilator met Heatsink Koper en TX3 Connector
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
FANUNIVGA
Categorie :
Components which remove the waste heat produced by computer components, and keep components within permissible operating temperature limits.
hardwarekoeling
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door StarTech.com: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 28 okt 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 03 jan 2016 17:18:57
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 44263
Deze statistiek is gebaseerd op de 61881 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 28-10-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60239 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: 2 Year Warranty
Lange productnaam StarTech.com Universele VGA Koelventilator met Heatsink Koper en TX3 Connector:
De korte redactionele beschrijving van StarTech.com Universele VGA Koelventilator met Heatsink Koper en TX3 Connector
StarTech.com Universele VGA Koelventilator met Heatsink Koper en TX3 Connector

Marketingtekst StarTech.com Universele VGA Koelventilator met Heatsink Koper en TX3 Connector

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor StarTech.com Universele VGA Koelventilator met Heatsink Koper en TX3 Connector.
Houd een VGA-videokaart koeler met een kleine koelventilator en heatsink

Deze universele VGA-koeler beschikt over een zelfsmerende kogelgelagerde ventilator en koperen heatsink voor een maximale warmte-afvoer rondom een VGA-videokaart en daarmee maximale videoprestaties. Deze stille, hoogwaardige VGA-koeler is speciaal ontworpen voor compatibiliteit met de volgende ATI-videokaarten: RADEON 7200, 7500, 8500, 9000, 9200, 9500, 9600, 9700 en 9800 De VGA-koeler is ook compatibel met de volgende NVIDIA-videokaarten: GeForce 3Ti 200, 3Ti 500, 4Ti 4200, 4Ti 4400, 4Ti 600, 4MX 420, 4MX 440, 4MX 460 GeForce FX 5200, FX 5500, FX 5700LE, FX 5600, FX 700, FX 5900, FX 5950 en GeForce 6600

The StarTech.com Advantage

- Koperen heatsink en 40mm kogelgelagerde ventilator voor efficiënte koeling en betrouwbaarheid
- Met 2 jaar garantie en gratis levenslange technische ondersteuning door StarTech.com
Korte samenvatting StarTech.com Universele VGA Koelventilator met Heatsink Koper en TX3 Connector:
Deze korte samenvatting van de StarTech.com Universele VGA Koelventilator met Heatsink Koper en TX3 Connector-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
StarTech.com Universele VGA Koelventilator met Heatsink Koper en TX3 Connector, Video-kaart, Ventilator, 40 x 40 x 10 mm, Koper, 12V DC
Lange samenvatting StarTech.com Universele VGA Koelventilator met Heatsink Koper en TX3 Connector:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van StarTech.com Universele VGA Koelventilator met Heatsink Koper en TX3 Connector, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
StarTech.com Universele VGA Koelventilator met Heatsink Koper en TX3 Connector. Geschikt voor: Video-kaart, Soort: Ventilator, Ventilator diameter: 4 cm. Kleur van het product: Koper, Lengte snoer: 0,24 m. Typisch stroomverbruik: 1,32 W. Breedte: 61,6 mm, Diepte: 61,6 mm, Hoogte: 14 mm. Stroomvoorziening: 12V DC, Rotatiesnelheid: 5000 RPM, Lengte van de verpakking: 5,59 mm
StarTech.com Universele VGA Koelventilator met Heatsink Koper en TX3 Connector hardwarekoeling (FANUNIVGA)
De elektrische of elektronische apparatuur bevat geen gevaarlijke stoffen. Een RoHS (Restriction of Hazardous Substances) compliant produkt is getest op de aanwezigheid van Lood (Pb), Cadmium (Cd), Kwik (Hg), Hexavalent chroom (Hex-Cr), Polybroombifenylen (PBB), en Polybroomdifenylethers (PBDE). PBB en PBDE zijn vuurvertragers die in verschillende plastics voorkomen. Voor Cadmium en Hex-Cr, geldt dat er minder dan 0,01% van de stof in mag zitten. Voor Lood, PBB, en PBDE, mag er niet meer dan 0,1% van de stof in een materiaal zitten. Ieder RoHS compliant component mag niet meer dan 100 ppm kwik bevatten en het kwik mag er niet met opzet in opgenomen zijn.
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Prestatie
Geschikt voor*
Who can use the product, or what the product can be used for.
Video-kaart
Soort*
Characteristics of the device.
Ventilator
Ventilator diameter*
The size of the fan, measured by the distance from one side of the fan to the other, via a straight line going through the middle of the fan.
4 cm
Maximale centrifugesnelheid
The quickest that the washing machine or dryer can spin.
4600 RPM
Geluidsniveau (hoge snelheid
How loud the device is when used at high speed.
24 dB
Maximum luchtstroom
7,63 cfm
Aantal ventilatoren
The quantity of fans (apparatus with rotating blades that creates a current of air for cooling or ventilation).
1
Mean time between failures (MTBF)
Dit is een gemiddelde, dat wil zeggen dat sommige apparaten korter en andere langer dan deze tijd mee zullen gaan.
12500 uur
Design
Kleur van het product
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Koper
Lengte snoer
How long the cable is.
0,24 m
RoHS compliance
De Restriction of Hazardous Substances (RoHS) Richtlijn van de EU heeft als doel om een aantal gevaarlijke substanties aan banden te leggen die vaak gebruikt worden in elektrische en elektronische apparatuur. Een RoHS compliant produkt is getest op de aanwezigheid van Lood (Pb), Cadmium (Cd), Kwik (Hg), Hexavalent chroom (Hex-Cr), Polybroombifenylen (PBB), en Polybroomdifenylethers (PBDE). PBB en PBDE zijn vuurvertragers die in verschillende plastics voorkomen. Voor Cadmium en Hex-Cr, geldt dat er minder dan 0,01% van de stof in mag zitten. Voor Lood, PBB, en PBDE, mag er niet meer dan 0,1% van de stof in een materiaal zitten. Ieder RoHS compliant component mag niet meer dan 100 ppm kwik bevatten en het kwik mag er niet met opzet in opgenomen zijn. In de EU is sommig militaire of medische apparatuur uitgezonderd van de RoHS-richtlijn.
Yes
Energie
Typisch stroomverbruik
Het vermogen van het apparaat, uitgedrukt in Watts. Typische waardes die fabrikanten geven zijn stroomverbruik indien uitgeschakeld, standby/suspended, typisch gebruik, maximaal gebruik.
1,32 W
Voltage
12
Gewicht en omvang
Breedte
The measurement or extent of something from side to side.
61,6 mm
Diepte
The distance from the front to the back of something.
61,6 mm
Hoogte
Hoogte van het product
14 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
90.7 g
Maten ventilator (b x d x h)
40 x 40 x 10 mm
Breedte verpakking
The distance from one side of the packaging to the other.
18,6 cm
Diepte verpakking
The distance from the front to the back of the packaging.
14,2 cm
Hoogte verpakking
The distance from the top to the bottom of the packaging.
3,6 cm
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
200 g
Technische details
Bearing technologie
Ball Bearing
Overige specificaties
Lengte van de verpakking
5,59 mm
Stroomvoorziening
De stroomvoorziening die het apparaat nodig heeft.
12V DC
Rotatiesnelheid
Rotatiesnelheid uitgedrukt in het aantal omwentelingen (rotaties) per minuut (rpm).
5000 RPM
Luchtcirculatie
Description of the airflow characteristics for the product
7.79 CFM