Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

StarTech.com 50x50x41mm Socket 7/370 CPU Koeler Ventilator met Heatsink en TX3 & LP4

X
so Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
StarTech.com
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
50x50x41mm Socket 7/370 CPU Koeler Ventilator met Heatsink en TX3 & LP4
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
FANP1003LD
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0065030820837 show
Categorie
Components which remove the waste heat produced by computer components, and keep components within permissible operating temperature limits.
hardwarekoeling
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door StarTech.com: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 30 nov -1
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 74507
Deze statistiek is gebaseerd op de 73459 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 71767 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 04 sep 2017 20:57:12
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 2 Year Warranty
Lange productnaam StarTech.com 50x50x41mm Socket 7/370 CPU Koeler Ventilator met Heatsink en TX3 & LP4 :
De korte redactionele beschrijving van StarTech.com 50x50x41mm Socket 7/370 CPU Koeler Ventilator met Heatsink en TX3 & LP4

StarTech.com 50x50x41mm Socket 7/370 CPU Koeler Ventilator met Heatsink en TX3 & LP4
Meer>>>

StarTech.com 50x50x41mm Socket 7/370 CPU Koeler Ventilator met Heatsink en TX3 & LP4:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor StarTech.com 50x50x41mm Socket 7/370 CPU Koeler Ventilator met Heatsink en TX3 & LP4.
Vervang of upgrade een Socket 7 of 370 CPU heatsink/ventilator-combo

De Socket 730 /Socket 7 CPU koelventilator zorgt voor een optimale warmteafvoer door een grote aluminium heatsink te combineren met een 5cm borstelloze gelagerde ventilator, en zorgt zo voor een ideale werkomgeving voor uw hardwerkende CPU. De Socket 730 / Socket 7 CPU-ventilator is compatibel met een breed scala aan chipsets en biedt stille koeling voor Socket 370 (PPGA) Celerons, Socket 7 Pentiums, AMD K6, K6-2 en Cyrix-chips. Het wordt gevoed via een TX3-aansluiting (3-polig) op de computervoeding of direct op het moederbord. Wanneer het rechtstreeks wordt gevoed door het moederbord kan de snelheid en operationele status van de ventilator worden gecontroleerd voor optimale prestaties. De Socket 730 / Socket 7 CPU-koeler beschikt over hoogefficiënte ventilatorbladen en is in staat tot 8,84 cfm (ca. 15 m³/h) aan lucht weg te voeren van de CPU. Het wordt geleverd met 2-jaar garantie en gratis levenslange technische ondersteuning door StarTech.com.

The StarTech.com Advantage

- Aluminium heatsink met 50mm koelventilator op kogellager zorgt voor een optimale koeling voor Socket 7/370 CPU's
- Met 2-jaar garantie en gratis levenslange technische ondersteuning door StarTech.com
Korte samenvatting StarTech.com 50x50x41mm Socket 7/370 CPU Koeler Ventilator met Heatsink en TX3 & LP4:
Deze korte samenvatting van de StarTech.com 50x50x41mm Socket 7/370 CPU Koeler Ventilator met Heatsink en TX3 & LP4-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
StarTech.com 50x50x41mm Socket 7/370 CPU Koeler Ventilator met Heatsink en TX3 & LP4, Processor, Koeler, 5 cm, Socket 370, Celeron,Pentium, 4500 RPM
Lange samenvatting StarTech.com 50x50x41mm Socket 7/370 CPU Koeler Ventilator met Heatsink en TX3 & LP4 :

StarTech.com 50x50x41mm Socket 7/370 CPU Koeler Ventilator met Heatsink en TX3 & LP4. Geschikt voor: Processor, Soort: Koeler, Ventilator diameter: 5 cm. Kleur van het product: Zwart, Materiaal: Aluminium. Breedte: 40 mm, Diepte: 49 mm, Hoogte: 49 mm. Aansluiting(en): Molex

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van StarTech.com 50x50x41mm Socket 7/370 CPU Koeler Ventilator met Heatsink en TX3 & LP4, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Bedankt voor dat u een datasheet compleet laat maken door Icecat.

Uw datasheet zal binnen een paar dagen compleet gemaakt worden.

Prestatie
Geschikt voor *
Who can use the product, or what the product can be used for.
Processor
Soort *
Characteristics of the device.
Koeler
Ventilator diameter *
The size of the fan, measured by the distance from one side of the fan to the other, via a straight line going through the middle of the fan.
5 cm
Supported processor sockets *
The sockets (plugs) for processors that are supported (can be used) by the device.
Socket 370
Compatibele processors *
A processor which is compatible with this device, belongs to a 'series' which is part of 'family' e.g Celeron D, Celeron G, Celeron M, or, in some cases, is the same as 'family'.
Celeron,Pentium
Rotatiesnelheid ( max)
4500 RPM
Geluidsniveau (hoge snelheid
How loud the device is when used at high speed.
28 dB
Maximum luchtstroom
8,84 cfm
Design
Kleur van het product
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zwart
Materiaal
The material from which a thing is or can be made e.g. wood, plastic.
Aluminium
RoHS compliance
De Restriction of Hazardous Substances (RoHS) Richtlijn van de EU heeft als doel om een aantal gevaarlijke substanties aan banden te leggen die vaak gebruikt worden in elektrische en elektronische apparatuur. Een RoHS compliant produkt is getest op de aanwezigheid van Lood (Pb), Cadmium (Cd), Kwik (Hg), Hexavalent chroom (Hex-Cr), Polybroombifenylen (PBB), en Polybroomdifenylethers (PBDE). PBB en PBDE zijn vuurvertragers die in verschillende plastics voorkomen. Voor Cadmium en Hex-Cr, geldt dat er minder dan 0,01% van de stof in mag zitten. Voor Lood, PBB, en PBDE, mag er niet meer dan 0,1% van de stof in een materiaal zitten. Ieder RoHS compliant component mag niet meer dan 100 ppm kwik bevatten en het kwik mag er niet met opzet in opgenomen zijn. In de EU is sommig militaire of medische apparatuur uitgezonderd van de RoHS-richtlijn.
Yes
Energie
Voltage
12
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
-10 - 80 °C
Gewicht en omvang
Breedte
The measurement or extent of something from side to side.
40 mm
Diepte
The distance from the front to the back of something.
49 mm
Hoogte
Hoogte van het product
49 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
81 g
Maten ventilator (b x d x h)
50 x 50 x 12,7 mm
Heatsink afmetingen (B x D x H)
50 x 50 x 22 mm
Breedte verpakking
The distance from one side of the packaging to the other.
46 mm
Diepte verpakking
The distance from the front to the back of the packaging.
99 mm
Hoogte verpakking
The distance from the top to the bottom of the packaging.
145 mm
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
100 g
Technische details
Bearing technologie
Ball
Overige specificaties
Aansluiting(en)
Molex
Land Distributor
Nederland 1 distributor(s)
United Kingdom 3 distributor(s)
Deutschland 3 distributor(s)
Italia 1 distributor(s)
España 1 distributor(s)
Magyarország 1 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)
Belgium 1 distributor(s)
Switzerland 1 distributor(s)
Australia 2 distributor(s)