X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
StarTech.com
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
80x25mm Ventilator voor Computerbehuizing met Zelfsmerende Kogellagers en LP4 Connector
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
FANBOXSL
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0065030821414
Categorie :
Components which remove the waste heat produced by computer components, and keep components within permissible operating temperature limits.
hardwarekoeling
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door StarTech.com: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 07 mrt 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:34:10
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 58176
Deze statistiek is gebaseerd op de 68052 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 07-03-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66310 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: 2 Year Warranty
Lange productnaam StarTech.com 80x25mm Ventilator voor Computerbehuizing met Zelfsmerende Kogellagers en LP4 Connector:
De korte redactionele beschrijving van StarTech.com 80x25mm Ventilator voor Computerbehuizing met Zelfsmerende Kogellagers en LP4 Connector
StarTech.com 80x25mm Ventilator voor Computerbehuizing met Zelfsmerende Kogellagers en LP4 Connector

Marketingtekst StarTech.com 80x25mm Ventilator voor Computerbehuizing met Zelfsmerende Kogellagers en LP4 Connector

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor StarTech.com 80x25mm Ventilator voor Computerbehuizing met Zelfsmerende Kogellagers en LP4 Connector.
Voeg een 80x25mm ventilator toe aan een computerbehuizing met LP4-voeding

Deze 80mm ventilator voor in pc-kast is een gunstig geprijsde koelventilator voor het efficiënt koelen van uw pc.

De ventilator laat warme lucht uit of circuleert koele lucht in de pc-behuizing, zodat het oververhitten van componenten kan worden vermeden en uw systeem topprestaties kan blijven leveren.

De zelfsmerende kogellagers gaan langer mee dan de vergelijkbare uitvoeringen met glijlager en deze stille ventilator biedt tot 24,81 cfm (ca. 42 m³/h) luchtverplaatsing. De ventilator krijgt stroom geleverd via een connector die wordt aangesloten op de grote LP4 voedingsaansluiting van uw PC-voeding.

The StarTech.com Advantage

- Zelfsmerende constructie biedt langere levensduur dan traditionele uitvoeringen met glijlager
- Met 2-jaar garantie en gratis levenslange technische ondersteuning door StarTech.com
Korte samenvatting StarTech.com 80x25mm Ventilator voor Computerbehuizing met Zelfsmerende Kogellagers en LP4 Connector:
Deze korte samenvatting van de StarTech.com 80x25mm Ventilator voor Computerbehuizing met Zelfsmerende Kogellagers en LP4 Connector-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
StarTech.com 80x25mm Ventilator voor Computerbehuizing met Zelfsmerende Kogellagers en LP4 Connector, Computer behuizing, Ventilator, Zwart, Kunststof
Lange samenvatting StarTech.com 80x25mm Ventilator voor Computerbehuizing met Zelfsmerende Kogellagers en LP4 Connector:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van StarTech.com 80x25mm Ventilator voor Computerbehuizing met Zelfsmerende Kogellagers en LP4 Connector, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
StarTech.com 80x25mm Ventilator voor Computerbehuizing met Zelfsmerende Kogellagers en LP4 Connector. Geschikt voor: Computer behuizing, Soort: Ventilator. Kleur van het product: Zwart, Materiaal: Kunststof
De elektrische of elektronische apparatuur bevat geen gevaarlijke stoffen. Een RoHS (Restriction of Hazardous Substances) compliant produkt is getest op de aanwezigheid van Lood (Pb), Cadmium (Cd), Kwik (Hg), Hexavalent chroom (Hex-Cr), Polybroombifenylen (PBB), en Polybroomdifenylethers (PBDE). PBB en PBDE zijn vuurvertragers die in verschillende plastics voorkomen. Voor Cadmium en Hex-Cr, geldt dat er minder dan 0,01% van de stof in mag zitten. Voor Lood, PBB, en PBDE, mag er niet meer dan 0,1% van de stof in een materiaal zitten. Ieder RoHS compliant component mag niet meer dan 100 ppm kwik bevatten en het kwik mag er niet met opzet in opgenomen zijn.
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Prestatie
Geschikt voor*
Who can use the product, or what the product can be used for.
Computer behuizing
Soort*
Characteristics of the device.
Ventilator
Ventilator diameter*
The size of the fan, measured by the distance from one side of the fan to the other, via a straight line going through the middle of the fan.
8 cm
Rotatiesnelheid ( max)
2000 RPM
Geluidsniveau (hoge snelheid
How loud the device is when used at high speed.
23 dB
Maximum luchtstroom
24,81 cfm
Aantal ventilatoren
The quantity of fans (apparatus with rotating blades that creates a current of air for cooling or ventilation).
1 fan(s)
Design
Materiaal
The material from which a thing is or can be made e.g. wood, plastic.
Kunststof
Kleur van het product
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zwart
RoHS compliance
De Restriction of Hazardous Substances (RoHS) Richtlijn van de EU heeft als doel om een aantal gevaarlijke substanties aan banden te leggen die vaak gebruikt worden in elektrische en elektronische apparatuur. Een RoHS compliant produkt is getest op de aanwezigheid van Lood (Pb), Cadmium (Cd), Kwik (Hg), Hexavalent chroom (Hex-Cr), Polybroombifenylen (PBB), en Polybroomdifenylethers (PBDE). PBB en PBDE zijn vuurvertragers die in verschillende plastics voorkomen. Voor Cadmium en Hex-Cr, geldt dat er minder dan 0,01% van de stof in mag zitten. Voor Lood, PBB, en PBDE, mag er niet meer dan 0,1% van de stof in een materiaal zitten. Ieder RoHS compliant component mag niet meer dan 100 ppm kwik bevatten en het kwik mag er niet met opzet in opgenomen zijn. In de EU is sommig militaire of medische apparatuur uitgezonderd van de RoHS-richtlijn.
Yes
Energie
Typisch stroomverbruik
Het vermogen van het apparaat, uitgedrukt in Watts. Typische waardes die fabrikanten geven zijn stroomverbruik indien uitgeschakeld, standby/suspended, typisch gebruik, maximaal gebruik.
0,96 W
Voltage
12
Gewicht en omvang
Breedte
The measurement or extent of something from side to side.
80 mm
Diepte
The distance from the front to the back of something.
80 mm
Hoogte
Hoogte van het product
25 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
76 g
Breedte verpakking
The distance from one side of the packaging to the other.
137 mm
Diepte verpakking
The distance from the front to the back of the packaging.
172 mm
Hoogte verpakking
The distance from the top to the bottom of the packaging.
35 mm
Overige specificaties
Lengte van de verpakking
6,77 mm
Rotatiesnelheid
Rotatiesnelheid uitgedrukt in het aantal omwentelingen (rotaties) per minuut (rpm).
2000 RPM