X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
StarTech.com
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
1U 60x10mm Socket 7/370 CPU Cooler Fan w/ Copper Heatsink & TX3
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
FAN3701U
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0151903681992 show
Categorie :
Components which remove the waste heat produced by computer components, and keep components within permissible operating temperature limits.
hardwarekoeling
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door StarTech.com: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 29 jan 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:23:53
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 36503
Deze statistiek is gebaseerd op de 68156 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 29-01-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66407 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: 2 jaar garantie
Lange productnaam StarTech.com FAN3701U Processor Koeler hardwarekoeling:
De korte redactionele beschrijving van StarTech.com FAN3701U Processor Koeler hardwarekoeling
StarTech.com 1U 60x10mm Socket 7/370 CPU Cooler Fan w/ Copper Heatsink & TX3

Marketingtekst StarTech.com FAN3701U Processor Koeler hardwarekoeling

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor StarTech.com FAN3701U Processor Koeler hardwarekoeling.
Voeg een koelventilator met koperen heatsink voor een Socket 7/370 CPU toe aan een 1U-server
Korte samenvatting StarTech.com FAN3701U Processor Koeler hardwarekoeling:
Deze korte samenvatting van de StarTech.com FAN3701U Processor Koeler hardwarekoeling-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
StarTech.com FAN3701U, Processor, Koeler, Socket 370, Duron, Athlon, Celeron, Pentium III, Zwart, Koper, Kunststof
Lange samenvatting StarTech.com FAN3701U Processor Koeler hardwarekoeling:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van StarTech.com FAN3701U Processor Koeler hardwarekoeling, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
StarTech.com FAN3701U. Geschikt voor: Processor, Soort: Koeler, Supported processor sockets: Socket 370. Kleur van het product: Zwart, Materiaal: Koper, Kunststof. Maten ventilator (b x d x h): 60 x 60 x 10 mm, Heatsink afmetingen (B x D x H): 64 x 63 x 10 mm. Aansluiting(en): 1 - Molex
De elektrische of elektronische apparatuur bevat geen gevaarlijke stoffen. Een RoHS (Restriction of Hazardous Substances) compliant produkt is getest op de aanwezigheid van Lood (Pb), Cadmium (Cd), Kwik (Hg), Hexavalent chroom (Hex-Cr), Polybroombifenylen (PBB), en Polybroomdifenylethers (PBDE). PBB en PBDE zijn vuurvertragers die in verschillende plastics voorkomen. Voor Cadmium en Hex-Cr, geldt dat er minder dan 0,01% van de stof in mag zitten. Voor Lood, PBB, en PBDE, mag er niet meer dan 0,1% van de stof in een materiaal zitten. Ieder RoHS compliant component mag niet meer dan 100 ppm kwik bevatten en het kwik mag er niet met opzet in opgenomen zijn.
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Prestatie
Geschikt voor*
Who can use the product, or what the product can be used for.
Processor
Soort*
Characteristics of the device.
Koeler
Ventilator diameter*
The size of the fan, measured by the distance from one side of the fan to the other, via a straight line going through the middle of the fan.
6 cm
Supported processor sockets*
The sockets (plugs) for processors that are supported (can be used) by the device.
Socket 370
Compatibele processors*
A processor which is compatible with this device, belongs to a 'series' which is part of 'family' e.g Celeron D, Celeron G, Celeron M, or, in some cases, is the same as 'family'.
Duron, Athlon, Celeron, Pentium III
Rotatiesnelheid ( max)
5000 RPM
Geluidsniveau (hoge snelheid
How loud the device is when used at high speed.
31 dB
Maximum luchtstroom
13,48 cfm
Aantal ventilatoren
The quantity of fans (apparatus with rotating blades that creates a current of air for cooling or ventilation).
1 fan(s)
Design
Kleur van het product
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zwart
Materiaal
The material from which a thing is or can be made e.g. wood, plastic.
Koper, Kunststof
RoHS compliance
De Restriction of Hazardous Substances (RoHS) Richtlijn van de EU heeft als doel om een aantal gevaarlijke substanties aan banden te leggen die vaak gebruikt worden in elektrische en elektronische apparatuur. Een RoHS compliant produkt is getest op de aanwezigheid van Lood (Pb), Cadmium (Cd), Kwik (Hg), Hexavalent chroom (Hex-Cr), Polybroombifenylen (PBB), en Polybroomdifenylethers (PBDE). PBB en PBDE zijn vuurvertragers die in verschillende plastics voorkomen. Voor Cadmium en Hex-Cr, geldt dat er minder dan 0,01% van de stof in mag zitten. Voor Lood, PBB, en PBDE, mag er niet meer dan 0,1% van de stof in een materiaal zitten. Ieder RoHS compliant component mag niet meer dan 100 ppm kwik bevatten en het kwik mag er niet met opzet in opgenomen zijn. In de EU is sommig militaire of medische apparatuur uitgezonderd van de RoHS-richtlijn.
Yes
Energie
Voltage
12
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
199 g
Maten ventilator (b x d x h)
60 x 60 x 10 mm
Heatsink afmetingen (B x D x H)
64 x 63 x 10 mm
Breedte verpakking
The distance from one side of the packaging to the other.
30 mm
Diepte verpakking
The distance from the front to the back of the packaging.
100 mm
Hoogte verpakking
The distance from the top to the bottom of the packaging.
146 mm
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
200 g
Technische details
Bearing technologie
bal
Overige specificaties
Aansluiting(en)
1 - Molex