Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

StarTech.com 15ft DVI-I 4.6m DVI-I DVI-I Zwart DVI kabel

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
StarTech.com
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
15 ft DVI-I Dual Link Digital Analog Monitor Cable M/M
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
DVIIDMM15
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0065030808514
Categorie DVI kabels
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door StarTech.com: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 28 okt 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 36329
Deze statistiek is gebaseerd op de 69357 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 28-10-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 67578 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 29 mrt 2017 11:57:26
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: levenslange garantie
Lange productnaam StarTech.com 15ft DVI-I 4.6m DVI-I DVI-I Zwart DVI kabel :
De korte redactionele beschrijving van StarTech.com 15ft DVI-I 4.6m DVI-I DVI-I Zwart DVI kabel

StarTech.com 15 ft DVI-I Dual Link Digital Analog Monitor Cable M/M - Male to Male DVI-I Dual Link Cable - Black 15 Feet - 2560x1600
Meer>>>

StarTech.com 15ft DVI-I 4.6m DVI-I DVI-I Zwart DVI kabel

De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor StarTech.com 15ft DVI-I 4.6m DVI-I DVI-I Zwart DVI kabel.
The StarTech.com Advantage
- Gegarandeerde betrouwbaarheid
Korte samenvatting StarTech.com 15ft DVI-I 4.6m DVI-I DVI-I Zwart DVI kabel:
Deze korte samenvatting van de StarTech.com 15ft DVI-I 4.6m DVI-I DVI-I Zwart DVI kabel-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
StarTech.com 15ft DVI-I, 4,6 m, DVI-I, DVI-I, Zwart, Mannelijk/ Mannelijk, 9,9 Gbit/s
Lange samenvatting StarTech.com 15ft DVI-I 4.6m DVI-I DVI-I Zwart DVI kabel :

StarTech.com 15ft DVI-I. Lengte snoer: 4,6 m, Aansluiting 1: DVI-I, Aansluiting 2: DVI-I. Breedte verpakking: 30 mm, Diepte verpakking: 250 mm, Hoogte verpakking: 320 mm

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van StarTech.com 15ft DVI-I 4.6m DVI-I DVI-I Zwart DVI kabel, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Thanks for ordering a data-sheet fix by Icecat.

Your data-sheet will be described/fixed in couple of days.

Kenmerken
Lengte snoer *
How long the cable is.
4,6 m
Aansluiting 1 *
This is the first connector in the device.
DVI-I
Aansluiting 2 *
This is the second connector in the device.
DVI-I
Soort stekkers
Connector and sockets can be 'male' or 'female', or gender purpose of product.
Mannelijk/ Mannelijk
Kleur van het product *
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zwart
AWG draad omvang
28
Kenmerken
Overdrachtssnelheid
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
9,9 Gbit/s
RoHS compliance
De Restriction of Hazardous Substances (RoHS) Richtlijn van de EU heeft als doel om een aantal gevaarlijke substanties aan banden te leggen die vaak gebruikt worden in elektrische en elektronische apparatuur. Een RoHS compliant produkt is getest op de aanwezigheid van Lood (Pb), Cadmium (Cd), Kwik (Hg), Hexavalent chroom (Hex-Cr), Polybroombifenylen (PBB), en Polybroomdifenylethers (PBDE). PBB en PBDE zijn vuurvertragers die in verschillende plastics voorkomen. Voor Cadmium en Hex-Cr, geldt dat er minder dan 0,01% van de stof in mag zitten. Voor Lood, PBB, en PBDE, mag er niet meer dan 0,1% van de stof in een materiaal zitten. Ieder RoHS compliant component mag niet meer dan 100 ppm kwik bevatten en het kwik mag er niet met opzet in opgenomen zijn. In de EU is sommig militaire of medische apparatuur uitgezonderd van de RoHS-richtlijn.
Yes
Gewicht en omvang
Breedte verpakking
The distance from one side of the packaging to the other.
30 mm
Diepte verpakking
The distance from the front to the back of the packaging.
250 mm
Hoogte verpakking
The distance from the top to the bottom of the packaging.
320 mm
Land Distributor
Nederland 1 distributor(s)
United Kingdom 4 distributor(s)
United States 1 distributor(s)