X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
StarTech.com
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Extra Harde Schijf Lade voor het DRW115SATBK Mobile Rack
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
DRW115CADSBK
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0065030799799
Categorie :
A drive bay is a standard area for adding hardware to a computer. Most drive bays are fixed to the inside of a case, but some can be removed.
drive bay panelen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door StarTech.com: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 28 okt 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 16 nov 2016 10:11:43
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 57434
Deze statistiek is gebaseerd op de 64747 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 28-10-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 63045 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: 2 Year Warranty
Lange productnaam StarTech.com Extra Harde Schijf Lade voor het DRW115SATBK Mobile Rack:
De korte redactionele beschrijving van StarTech.com Extra Harde Schijf Lade voor het DRW115SATBK Mobile Rack
StarTech.com Extra Harde Schijf Lade voor het DRW115SATBK Mobile Rack

Marketingtekst StarTech.com Extra Harde Schijf Lade voor het DRW115SATBK Mobile Rack

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor StarTech.com Extra Harde Schijf Lade voor het DRW115SATBK Mobile Rack.
Maak van 3,5 inch SATA harde schijven extra hot-swappable stations voor de DRW115SATBK

Deze hard drive caddy/drive tray kan worden gebruikt met StarTech.com's DRW115SATBK" text="aluminium 5,25 inch robuuste SATA Hard Drive Drawer, waardoor u een extra SATA harde schijf kunt hot-swappen.

Om de prestatie te maximaliseren en de volle snelheid van uw SATA III harde schijven te benutten, ondersteunt deze HDD backplane SATA III voor transmissiesnelheden tot 6 Gbps in combinatie met een compatibele controller.

Gedekt door een 2-jarige garantie van StarTech.com.

The StarTech.com Advantage

- Gebruik meerdere 3,5 inch SATA-schijven met een enkele installatie van DRW115SATBK
- Maximaliseer de prestatie met bestandstransmissiesnelheden tot 6 Gbps in combinatie met SATA III HDD en een controller
Korte samenvatting StarTech.com Extra Harde Schijf Lade voor het DRW115SATBK Mobile Rack:
Deze korte samenvatting van de StarTech.com Extra Harde Schijf Lade voor het DRW115SATBK Mobile Rack-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
StarTech.com Extra Harde Schijf Lade voor het DRW115SATBK Mobile Rack
Lange samenvatting StarTech.com Extra Harde Schijf Lade voor het DRW115SATBK Mobile Rack:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van StarTech.com Extra Harde Schijf Lade voor het DRW115SATBK Mobile Rack, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
StarTech.com Extra Harde Schijf Lade voor het DRW115SATBK Mobile Rack. Breedte: 130 mm, Diepte: 217 mm, Hoogte: 41 mm. Gewicht verpakking: 700 g
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Technische details
Soort*
Characteristics of the device.
Rand
Harde schijf, omvang
The amount of data that the hard drive can store.
3,5"
Aantal ventilatoren
The quantity of fans (apparatus with rotating blades that creates a current of air for cooling or ventilation).
2
Ventilator diameter
The size of the fan, measured by the distance from one side of the fan to the other, via a straight line going through the middle of the fan.
4 cm
Overdrachtssnelheid
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
6 Gbit/s
Kleur van het product
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zwart
Materiaal
The material from which a thing is or can be made e.g. wood, plastic.
Aluminium
Gewicht en omvang
Hoogte
Hoogte van het product
41 mm
Breedte
The measurement or extent of something from side to side.
130 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
640 g
Diepte
The distance from the front to the back of something.
217 mm
Verpakking
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
700 g