Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

StarTech.com 1,8 m Cat 6 blauwe aangegoten RJ45 UTP gigabit Cat6 patchkabel 1,8 m patchsnoer

X
so Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
StarTech.com
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
1,8 m Cat 6 blauwe aangegoten RJ45 UTP gigabit Cat6 patchkabel 1,8 m patchsnoer
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
C6PATCH6BL
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0065030789486
Categorie
Ieder netwerk maakt gebruik van zijn eigen soort kabels. Het meest gebruikte netwerk voor thuis- kantoorgebruik is Ethernet. Voor modern Ethernet heeft u minimaal categorie 5 kabels nodig. Ethernetkabels zijn verkrijgbaar in twee soorten: gewoon en cross-linked. Voor het direct aansluiten van twee computers op elkaar heeft u een cross-linked kabel nodig, voor het aansluiten van een computer op een switch of router heeft u een gewone kabel nodig. Voor de meeste nieuwere Ethernet-apparatuur maakt het niet langer uit of u gewone of cross-linked kabels gebruikt omdat deze apparaten automatisch het type detecteren en hun instellingen hierop aanpassen.
netwerkkabels
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door StarTech.com: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 28 okt 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 51698
Deze statistiek is gebaseerd op de 72740 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 28-10-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 71036 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 22 aug 2017 20:07:36
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: Lifetime Warranty
Lange productnaam StarTech.com 1,8 m Cat 6 blauwe aangegoten RJ45 UTP gigabit Cat6 patchkabel 1,8 m patchsnoer :
De korte redactionele beschrijving van StarTech.com 1,8 m Cat 6 blauwe aangegoten RJ45 UTP gigabit Cat6 patchkabel 1,8 m patchsnoer

StarTech.com 1,8 m Cat 6 blauwe aangegoten RJ45 UTP gigabit Cat6 patchkabel 1,8 m patchsnoer
Meer>>>

StarTech.com 1,8 m Cat 6 blauwe aangegoten RJ45 UTP gigabit Cat6 patchkabel 1,8 m patchsnoer:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor StarTech.com 1,8 m Cat 6 blauwe aangegoten RJ45 UTP gigabit Cat6 patchkabel 1,8 m patchsnoer.
Leg Gigabit-netwerkverbindingen met Power-over-Ethernet-functionaliteit

De C6PATCH6BL 1,8 m Cat 6 patchkabel voldoet aan of overtreft alle categorie 6 kabelspecificaties en zorgt zo voor betrouwbare gigabit netwerkverbindingen, en is daarnaast voorzien van een duurzame blauwe PVC-mantel, waardoor u uw netwerkkabels, indien nodig, van een kleurcode kunt voorzien.

Voor langdurige prestaties is deze hoogwaardige Cat 6 patchkabel voorzien van een aangegoten PVC-trekontlasting die voorkomt dat de RJ45 connectoreindpunten in een scherpe hoek worden gebogen, waardoor het risico van kabelbeschadiging en dus slechtere netwerkprestatie wordt verminderd.

Deze gigabit patchkabel is uitsluitend gemaakt van hoogwaardig materiaal, levert betrouwbare prestaties en wordt gedekt door onze levenslange garantie.

100% koper waardevoller

Cat6-kabels van StarTech.com zijn gemaakt van hoogwaardige koperen geleiders. Hoewel vele kabelfabrikanten een 'goedkopere' kabel aanbieden, bestaande uit een aluminiumkern met koperen coating, kiezen wij voor compromisloze kwaliteit om de allerhoogste waarde en topprestatie voor uw netwerkkabel te garanderen.

0,25 mm² draad

Deze Cat6-kabel is gemaakt van een 0,25 mm² koperdraad ter ondersteuning van vele verschillende Ethernet-applicaties zoals Power over Ethernet (PoE). Omdat wij een hoogwaardige koperdraad gebruiken, bieden onze kabels gemakkelijk het vermogen dat vereist is voor Power over Ethernet-applicaties, waarbij de kwalitatief mindere aluminiumkabels met koperen coating kunnen leiden tot onvoldoende vermogen, warmteontwikkeling, beschadiging van apparatuur en zelfs brand.

50 micron gouden connectors

Deze aangegoten patchkabel is voorzien van hoogwaardige connectors gemaakt van 50 micron goud, wat leidt tot een optimaal geleidingsvermogen en geen enkel signaalverlies vanwege oxidatie of corrosie.

The StarTech.com Advantage

- Garandeert optimaal geleidingsvermogen en geen enkel netwerksignaalverlies
- Vermindert de belasting op het stekkereindpunt en voorkomt dat de kabel in een scherpe hoek wordt gebogen
- Duurzame, betrouwbare performance met de levenslange garantie van StarTech.com
Korte samenvatting StarTech.com 1,8 m Cat 6 blauwe aangegoten RJ45 UTP gigabit Cat6 patchkabel 1,8 m patchsnoer:
Deze korte samenvatting van de StarTech.com 1,8 m Cat 6 blauwe aangegoten RJ45 UTP gigabit Cat6 patchkabel 1,8 m patchsnoer-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
StarTech.com 1,8 m Cat 6 blauwe aangegoten RJ45 UTP gigabit Cat6 patchkabel 1,8 m patchsnoer, 1,8 m, Cat6, RJ-45, RJ-45, Mannelijk/ Mannelijk, Blauw
Lange samenvatting StarTech.com 1,8 m Cat 6 blauwe aangegoten RJ45 UTP gigabit Cat6 patchkabel 1,8 m patchsnoer :

StarTech.com 1,8 m Cat 6 blauwe aangegoten RJ45 UTP gigabit Cat6 patchkabel 1,8 m patchsnoer. Lengte snoer: 1,8 m, Kabel standaard: Cat6, Aansluiting 1: RJ-45. Gewicht: 80 g. Breedte verpakking: 190 mm, Diepte verpakking: 211 mm, Hoogte verpakking: 10 mm. Aansluiting(en): RJ45 Male, RJ45 Male

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van StarTech.com 1,8 m Cat 6 blauwe aangegoten RJ45 UTP gigabit Cat6 patchkabel 1,8 m patchsnoer, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Bedankt voor dat u een datasheet compleet laat maken door Icecat.

Uw datasheet zal binnen een paar dagen compleet gemaakt worden.

Kenmerken
Lengte snoer *
1,8 m
Kabel standaard *
Cat6
Aansluiting 1 *
RJ-45
Aansluiting 2 *
RJ-45
Sexe *
Mannelijk/ Mannelijk
Kleur van het product *
Blauw
Materiaal omhulsel
Polyvinyl chloride (PVC)
RoHS compliance
De Restriction of Hazardous Substances (RoHS) Richtlijn van de EU heeft als doel om een aantal gevaarlijke substanties aan banden te leggen die vaak gebruikt worden in elektrische en elektronische apparatuur. Een RoHS compliant produkt is getest op de aanwezigheid van Lood (Pb), Cadmium (Cd), Kwik (Hg), Hexavalent chroom (Hex-Cr), Polybroombifenylen (PBB), en Polybroomdifenylethers (PBDE). PBB en PBDE zijn vuurvertragers die in verschillende plastics voorkomen. Voor Cadmium en Hex-Cr, geldt dat er minder dan 0,01% van de stof in mag zitten. Voor Lood, PBB, en PBDE, mag er niet meer dan 0,1% van de stof in een materiaal zitten. Ieder RoHS compliant component mag niet meer dan 100 ppm kwik bevatten en het kwik mag er niet met opzet in opgenomen zijn. In de EU is sommig militaire of medische apparatuur uitgezonderd van de RoHS-richtlijn.
Yes
Frequentie
500 MHz
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
80 g
Verpakking
Aantal per verpakking
1
Breedte verpakking
190 mm
Diepte verpakking
211 mm
Hoogte verpakking
10 mm
Lengte van de verpakking
8,31 mm
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
80 g
Overige specificaties
Aansluiting(en)
RJ45 Male, RJ45 Male
Merk Beeld Artikelcode product Voorraad Prijs vanaf
StarTech.com C6PATCH10RD 3.05m Rood netwerkkabel StarTech.com C6PATCH10RD 3.05m Rood netwerkkabel
(show image)
C6PATCH10RD 10 ft Cat 6 Red Molded RJ45 UTP Gigabit Cat6 Patch Cable - 10ft Patch Cord EUR 3,30
(excl. VAT)
EUR 3,47 (incl. VAT)
Land Distributor
Nederland 1 distributor(s)
United Kingdom 3 distributor(s)
Deutschland 2 distributor(s)
Italia 1 distributor(s)
España 1 distributor(s)
Magyarország 1 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)
Switzerland 1 distributor(s)
Australia 2 distributor(s)