Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

StarTech.com 3m Cat 6 gegoten RJ45 UTP Gigabit netwerkkabel Cat6 patchkabel grijs

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
StarTech.com
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
3m Cat 6 gegoten RJ45 UTP Gigabit netwerkkabel Cat6 patchkabel grijs
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
C6PATCH10GR
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0065030789349
Categorie
Ieder netwerk maakt gebruik van zijn eigen soort kabels. Het meest gebruikte netwerk voor thuis- kantoorgebruik is Ethernet. Voor modern Ethernet heeft u minimaal categorie 5 kabels nodig. Ethernetkabels zijn verkrijgbaar in twee soorten: gewoon en cross-linked. Voor het direct aansluiten van twee computers op elkaar heeft u een cross-linked kabel nodig, voor het aansluiten van een computer op een switch of router heeft u een gewone kabel nodig. Voor de meeste nieuwere Ethernet-apparatuur maakt het niet langer uit of u gewone of cross-linked kabels gebruikt omdat deze apparaten automatisch het type detecteren en hun instellingen hierop aanpassen.
netwerkkabels
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door StarTech.com: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 10 feb 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 27367
Deze statistiek is gebaseerd op de 71219 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 10-02-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 69562 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 29 mrt 2017 12:10:33
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: Lifetime
Lange productnaam StarTech.com 3m Cat 6 gegoten RJ45 UTP Gigabit netwerkkabel Cat6 patchkabel grijs :
De korte redactionele beschrijving van StarTech.com 3m Cat 6 gegoten RJ45 UTP Gigabit netwerkkabel Cat6 patchkabel grijs

StarTech.com 3m Cat 6 gegoten RJ45 UTP Gigabit netwerkkabel Cat6 patchkabel grijs
Meer>>>

StarTech.com 3m Cat 6 gegoten RJ45 UTP Gigabit netwerkkabel Cat6 patchkabel grijs:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor StarTech.com 3m Cat 6 gegoten RJ45 UTP Gigabit netwerkkabel Cat6 patchkabel grijs.
Cat6-kabels
Onze Cat6 UTP-kabels, de standaard voor Gigabit Ethernet, zijn vervaardigd uit koperdraad van 0,25mm voor een breed scala van Ethernet-toepassingen, zoals Power-over-Ethernet (PoE), en voldoen aan de ANSI/TIA-568-B specificaties.
Korte samenvatting StarTech.com 3m Cat 6 gegoten RJ45 UTP Gigabit netwerkkabel Cat6 patchkabel grijs:
Deze korte samenvatting van de StarTech.com 3m Cat 6 gegoten RJ45 UTP Gigabit netwerkkabel Cat6 patchkabel grijs-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
StarTech.com 3m Cat 6 gegoten RJ45 UTP Gigabit netwerkkabel Cat6 patchkabel grijs, 3 m, Cat6, RJ-45, RJ-45, Mannelijk/ Mannelijk, U/UTP (UTP)
Lange samenvatting StarTech.com 3m Cat 6 gegoten RJ45 UTP Gigabit netwerkkabel Cat6 patchkabel grijs :

StarTech.com 3m Cat 6 gegoten RJ45 UTP Gigabit netwerkkabel Cat6 patchkabel grijs. Lengte snoer: 3 m, Kabel standaard: Cat6, Aansluiting 1: RJ-45. Breedte verpakking: 16 mm, Diepte verpakking: 199 mm, Hoogte verpakking: 211 mm

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van StarTech.com 3m Cat 6 gegoten RJ45 UTP Gigabit netwerkkabel Cat6 patchkabel grijs, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Bedankt voor dat u een datasheet compleet laat maken door Icecat.

Uw datasheet zal binnen een paar dagen compleet gemaakt worden.

Kenmerken
Lengte snoer *
How long the cable is.
3 m
Kabel standaard *
The category of the cable, which is determined by performance characteristics and test requirements.
Cat6
Aansluiting 1 *
This is the first connector in the device.
RJ-45
Aansluiting 2 *
This is the second connector in the device.
RJ-45
Sexe *
Gender (type) of a product.
Mannelijk/ Mannelijk
Bekabelingstechnologie
Type of cable technology performance; including the fiber or cable type
10/100/1000Base-T(X)
Kabelafscherming *
The protective layer for the cable, typically made of plastic.
U/UTP (UTP)
Overdrachtssnelheid
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
1000 Mbit/s
Kleur van het product *
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Grijs
Materiaal omhulsel
Polyvinyl chloride (PVC)
AWG draad omvang
24
Kenmerken
Frequentie
500 MHz
Kabelclassificatie
CMG (CM)
RoHS compliance
De Restriction of Hazardous Substances (RoHS) Richtlijn van de EU heeft als doel om een aantal gevaarlijke substanties aan banden te leggen die vaak gebruikt worden in elektrische en elektronische apparatuur. Een RoHS compliant produkt is getest op de aanwezigheid van Lood (Pb), Cadmium (Cd), Kwik (Hg), Hexavalent chroom (Hex-Cr), Polybroombifenylen (PBB), en Polybroomdifenylethers (PBDE). PBB en PBDE zijn vuurvertragers die in verschillende plastics voorkomen. Voor Cadmium en Hex-Cr, geldt dat er minder dan 0,01% van de stof in mag zitten. Voor Lood, PBB, en PBDE, mag er niet meer dan 0,1% van de stof in een materiaal zitten. Ieder RoHS compliant component mag niet meer dan 100 ppm kwik bevatten en het kwik mag er niet met opzet in opgenomen zijn. In de EU is sommig militaire of medische apparatuur uitgezonderd van de RoHS-richtlijn.
Yes
Plug and play
Plug & Play is een standaard voor de communicatie tussen verschillende apparatuur waardoor aansluiten/installeren zeer makkelijk wordt.
Yes
Certificering
TIA/EIA-568-B.1-2001 T568B
Verpakking
Aantal per verpakking
The amount in each pack.
1
Breedte verpakking
The distance from one side of the packaging to the other.
16 mm
Diepte verpakking
The distance from the front to the back of the packaging.
199 mm
Hoogte verpakking
The distance from the top to the bottom of the packaging.
211 mm
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
100 g
Land Distributor
Nederland 1 distributor(s)
United Kingdom 3 distributor(s)