X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
StarTech.com
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
20cm 24 Pin ATX 2.01 voeding verlengkabel
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
ATX24POWEXT
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0065030819749 show
Categorie :
A power cable, also known as a power cord, is used for the transmission of electrical power.
electriciteitssnoeren
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door StarTech.com: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 25 jan 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 17 mrt 2017 14:18:15
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 36532
Deze statistiek is gebaseerd op de 68156 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 25-01-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66407 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: Lifetime
Lange productnaam StarTech.com 20cm 24 Pin ATX 2.01 voeding verlengkabel:
De korte redactionele beschrijving van StarTech.com 20cm 24 Pin ATX 2.01 voeding verlengkabel
StarTech.com Voeding verlengkabel 24 pin ATX (M) 24 pin ATX (F) 20 cm

Marketingtekst StarTech.com 20cm 24 Pin ATX 2.01 voeding verlengkabel

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor StarTech.com 20cm 24 Pin ATX 2.01 voeding verlengkabel.
De ATX24POWEXT ATX 2.01 voedingsverlengkabel heeft één mannelijke en één vrouwelijke 24-polige ATX connector, waardoor u een ATX-voeding aansluiting kunt verlengen.

Dankzij de 20 cm lange kabel kunt u met de ATX24POWEXT uw interne onderdelen waar nodig in de systeembehuizing plaatsen, zonder de ATX- of moederbordaansluitingen te belasten.

Deze hoogwaardige kabel is ontworpen en geproduceerd voor een betrouwbare verbinding en wordt gedekt door de levenslange garantie van StarTech.com.

StarTech.com Voordeel
- Gegarandeerde betrouwbaarheid
Korte samenvatting StarTech.com 20cm 24 Pin ATX 2.01 voeding verlengkabel:
Deze korte samenvatting van de StarTech.com 20cm 24 Pin ATX 2.01 voeding verlengkabel-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
StarTech.com 20cm 24 Pin ATX 2.01 voeding verlengkabel, Mannelijk/vrouwelijk, Multi kleuren, 0,2 m, ATX (24-pin), ATX (24-pin), Recht
Lange samenvatting StarTech.com 20cm 24 Pin ATX 2.01 voeding verlengkabel:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van StarTech.com 20cm 24 Pin ATX 2.01 voeding verlengkabel, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
StarTech.com 20cm 24 Pin ATX 2.01 voeding verlengkabel. Soort stekkers: Mannelijk/vrouwelijk, Kleur van het product: Multi kleuren, Lengte snoer: 0,2 m. Breedte verpakking: 23 mm, Diepte verpakking: 126 mm, Hoogte verpakking: 220 mm
De elektrische of elektronische apparatuur bevat geen gevaarlijke stoffen. Een RoHS (Restriction of Hazardous Substances) compliant produkt is getest op de aanwezigheid van Lood (Pb), Cadmium (Cd), Kwik (Hg), Hexavalent chroom (Hex-Cr), Polybroombifenylen (PBB), en Polybroomdifenylethers (PBDE). PBB en PBDE zijn vuurvertragers die in verschillende plastics voorkomen. Voor Cadmium en Hex-Cr, geldt dat er minder dan 0,01% van de stof in mag zitten. Voor Lood, PBB, en PBDE, mag er niet meer dan 0,1% van de stof in een materiaal zitten. Ieder RoHS compliant component mag niet meer dan 100 ppm kwik bevatten en het kwik mag er niet met opzet in opgenomen zijn.
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Intern*
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
Yes
Soort stekkers*
Connector and sockets can be 'male' or 'female', or gender purpose of product.
Mannelijk/vrouwelijk
Lengte snoer
How long the cable is.
0,2 m
Aansluiting 1
This is the first connector in the device.
ATX (24-pin)
Aansluiting 2
This is the second connector in the device.
ATX (24-pin)
Connector 1 form factor
Recht
Connector 2 form factor
Recht
Kenmerken
Kleur van het product *
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Multi kleuren
RoHS compliance
De Restriction of Hazardous Substances (RoHS) Richtlijn van de EU heeft als doel om een aantal gevaarlijke substanties aan banden te leggen die vaak gebruikt worden in elektrische en elektronische apparatuur. Een RoHS compliant produkt is getest op de aanwezigheid van Lood (Pb), Cadmium (Cd), Kwik (Hg), Hexavalent chroom (Hex-Cr), Polybroombifenylen (PBB), en Polybroomdifenylethers (PBDE). PBB en PBDE zijn vuurvertragers die in verschillende plastics voorkomen. Voor Cadmium en Hex-Cr, geldt dat er minder dan 0,01% van de stof in mag zitten. Voor Lood, PBB, en PBDE, mag er niet meer dan 0,1% van de stof in een materiaal zitten. Ieder RoHS compliant component mag niet meer dan 100 ppm kwik bevatten en het kwik mag er niet met opzet in opgenomen zijn. In de EU is sommig militaire of medische apparatuur uitgezonderd van de RoHS-richtlijn.
Yes
Gewicht en omvang
Breedte verpakking
The distance from one side of the packaging to the other.
23 mm
Diepte verpakking
The distance from the front to the back of the packaging.
126 mm
Hoogte verpakking
The distance from the top to the bottom of the packaging.
220 mm
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
100 g