Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

StarTech.com 15cm 20-pins ATX Voeding naar 24-pins Moederbord Adapter

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
StarTech.com
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
15cm 20-pins ATX Voeding naar 24-pins Moederbord Adapter
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
ATX2024MF
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0065030806299
Categorie
A power cable, also known as a power cord, is used for the transmission of electrical power.
electriciteitssnoeren
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door StarTech.com: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 07 okt 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 57933
Deze statistiek is gebaseerd op de 69236 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 07-10-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 67485 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 29 mrt 2017 11:55:23
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: Lifetime Warranty
Lange productnaam StarTech.com 15cm 20-pins ATX Voeding naar 24-pins Moederbord Adapter :
De korte redactionele beschrijving van StarTech.com 15cm 20-pins ATX Voeding naar 24-pins Moederbord Adapter

StarTech.com 15cm 20-pins ATX Voeding naar 24-pins Moederbord Adapter
Meer>>>

StarTech.com 15cm 20-pins ATX Voeding naar 24-pins Moederbord Adapter

De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor StarTech.com 15cm 20-pins ATX Voeding naar 24-pins Moederbord Adapter.
Sluit een 24-pins moederbord aan op een 20-pins voeding

De ATX2024MF 20-pins ATX Voeding naar 24-pins Moederbord Adapter is voorzien van een mannelijke 20-pins ATX-connector en een vrouwelijke 24-pins ATX-connector, een kosteneffectieve manier om een 24-pins moederbord aan te sluiten op een 20-pins voeding, waardoor u de voeding niet hoeft te upgraden vanwege moederbord-compatibiliteit.

The StarTech.com Advantage

- Zorgt ervoor dat uw bestaande standaard 20-pins ATX-voeding functioneert als een 24-pins ATX-voeding
- Maakt het onnodig uw bestaande 20-pins voeding te vervangen
- Met levenslange garantie door StarTech.com
Korte samenvatting StarTech.com 15cm 20-pins ATX Voeding naar 24-pins Moederbord Adapter:
Deze korte samenvatting van de StarTech.com 15cm 20-pins ATX Voeding naar 24-pins Moederbord Adapter-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
StarTech.com 15cm 20-pins ATX Voeding naar 24-pins Moederbord Adapter, Mannelijk/vrouwelijk, 152,4 m, ATX (24-pin), ATX (20-pin), 50 g, 15 mm
Lange samenvatting StarTech.com 15cm 20-pins ATX Voeding naar 24-pins Moederbord Adapter :

StarTech.com 15cm 20-pins ATX Voeding naar 24-pins Moederbord Adapter. Soort stekkers: Mannelijk/vrouwelijk, Lengte snoer: 152,4 m, Aansluiting 1: ATX (24-pin). Gewicht: 50 g, Breedte verpakking: 15 mm, Diepte verpakking: 123 mm. Output-aansluitingen: ATX 24 pin Female, Input-connectietype: ATX 20 pin Male, Lengte van de verpakking: 4,84 mm

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van StarTech.com 15cm 20-pins ATX Voeding naar 24-pins Moederbord Adapter, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Thanks for ordering a data-sheet fix by Icecat.

Your data-sheet will be described/fixed in couple of days.

Kenmerken
Intern *
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
Yes
Soort stekkers *
Connector and sockets can be 'male' or 'female', or gender purpose of product.
Mannelijk/vrouwelijk
Lengte snoer
How long the cable is.
152,4 m
Aansluiting 1
This is the first connector in the device.
ATX (24-pin)
Aansluiting 2
This is the second connector in the device.
ATX (20-pin)
RoHS compliance
De Restriction of Hazardous Substances (RoHS) Richtlijn van de EU heeft als doel om een aantal gevaarlijke substanties aan banden te leggen die vaak gebruikt worden in elektrische en elektronische apparatuur. Een RoHS compliant produkt is getest op de aanwezigheid van Lood (Pb), Cadmium (Cd), Kwik (Hg), Hexavalent chroom (Hex-Cr), Polybroombifenylen (PBB), en Polybroomdifenylethers (PBDE). PBB en PBDE zijn vuurvertragers die in verschillende plastics voorkomen. Voor Cadmium en Hex-Cr, geldt dat er minder dan 0,01% van de stof in mag zitten. Voor Lood, PBB, en PBDE, mag er niet meer dan 0,1% van de stof in een materiaal zitten. Ieder RoHS compliant component mag niet meer dan 100 ppm kwik bevatten en het kwik mag er niet met opzet in opgenomen zijn. In de EU is sommig militaire of medische apparatuur uitgezonderd van de RoHS-richtlijn.
Yes
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
50 g
Gewicht en omvang
Breedte verpakking
The distance from one side of the packaging to the other.
15 mm
Diepte verpakking
The distance from the front to the back of the packaging.
123 mm
Hoogte verpakking
The distance from the top to the bottom of the packaging.
225 mm
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
100 g
Overige specificaties
Lengte van de verpakking
4,84 mm
Output-aansluitingen
ATX 24 pin Female
Input-connectietype
The type of connection /port for the input(s) into this device e.g. USB.
ATX 20 pin Male
Land Distributor
Nederland 1 distributor(s)
United Kingdom 4 distributor(s)
Deutschland 2 distributor(s)
Italia 1 distributor(s)
España 1 distributor(s)
Magyarország 1 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)