X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
StarTech.com
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
15cm 20-pins Moederbord naar 24-pins ATX-voeding Adapter M/F
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
ATX2024FM
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0065030803304
Categorie :
A power cable, also known as a power cord, is used for the transmission of electrical power.
electriciteitssnoeren
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door StarTech.com: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 28 okt 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 17 mrt 2017 14:21:01
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 62617
Deze statistiek is gebaseerd op de 68081 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 28-10-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66337 gratis Open Icecat-gebruikers.
  Folder (0,1MB)
Here, we only show product PDFs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.
Garantie: Lifetime Warranty
Lange productnaam StarTech.com 15cm 20-pins Moederbord naar 24-pins ATX-voeding Adapter M/F:
De korte redactionele beschrijving van StarTech.com 15cm 20-pins Moederbord naar 24-pins ATX-voeding Adapter M/F
StarTech.com 15cm 20-pins Moederbord naar 24-pins ATX-voeding Adapter M/F

Marketingtekst StarTech.com 15cm 20-pins Moederbord naar 24-pins ATX-voeding Adapter M/F

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor StarTech.com 15cm 20-pins Moederbord naar 24-pins ATX-voeding Adapter M/F.
Sluit een moderne 24-pins voeding aan op een ouder 20-pins moederbord

De ATX2024FM 20-pins naar 24-pins ATX-adapter is voorzien van een vrouwelijke 20-pins ATX-connector en een mannelijke 24-pins ATX-connector, een voordelige manier om een 20-pins moederbord aan te sluiten op een voeding met 24-pins connector, zodat u een moderne 24-pins voeding kunt gebruiken met een ouder 20-pins moederbord.

The StarTech.com Advantage

- De adapter van StarTEch.com zorgt ervoor dat uw bestaande standaard 24-pins ATX-voeding functioneert als een 20-pins ATX-voeding
- Gemakkelijk te installeren en te gebruiken
- Met levenslange garantie door StarTech.com
Korte samenvatting StarTech.com 15cm 20-pins Moederbord naar 24-pins ATX-voeding Adapter M/F:
Deze korte samenvatting van de StarTech.com 15cm 20-pins Moederbord naar 24-pins ATX-voeding Adapter M/F-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
StarTech.com 15cm 20-pins Moederbord naar 24-pins ATX-voeding Adapter M/F, Mannelijk/vrouwelijk, Multi kleuren, 0,1524 m, ATX (20-pin), ATX (24-pin), Recht
Lange samenvatting StarTech.com 15cm 20-pins Moederbord naar 24-pins ATX-voeding Adapter M/F:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van StarTech.com 15cm 20-pins Moederbord naar 24-pins ATX-voeding Adapter M/F, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
StarTech.com 15cm 20-pins Moederbord naar 24-pins ATX-voeding Adapter M/F. Soort stekkers: Mannelijk/vrouwelijk, Kleur van het product: Multi kleuren, Lengte snoer: 0,1524 m. Gewicht: 48 g, Breedte verpakking: 11,8 mm, Diepte verpakking: 125 mm
De elektrische of elektronische apparatuur bevat geen gevaarlijke stoffen. Een RoHS (Restriction of Hazardous Substances) compliant produkt is getest op de aanwezigheid van Lood (Pb), Cadmium (Cd), Kwik (Hg), Hexavalent chroom (Hex-Cr), Polybroombifenylen (PBB), en Polybroomdifenylethers (PBDE). PBB en PBDE zijn vuurvertragers die in verschillende plastics voorkomen. Voor Cadmium en Hex-Cr, geldt dat er minder dan 0,01% van de stof in mag zitten. Voor Lood, PBB, en PBDE, mag er niet meer dan 0,1% van de stof in een materiaal zitten. Ieder RoHS compliant component mag niet meer dan 100 ppm kwik bevatten en het kwik mag er niet met opzet in opgenomen zijn.
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Intern*
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
Yes
Soort stekkers*
Connector and sockets can be 'male' or 'female', or gender purpose of product.
Mannelijk/vrouwelijk
Lengte snoer
How long the cable is.
0,1524 m
Aansluiting 1
This is the first connector in the device.
ATX (20-pin)
Aansluiting 2
This is the second connector in the device.
ATX (24-pin)
Connector 1 form factor
Recht
Connector 2 form factor
Recht
Kleur van het product*
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Multi kleuren
Kenmerken
Aantal
The number of products there are.
1
RoHS compliance
De Restriction of Hazardous Substances (RoHS) Richtlijn van de EU heeft als doel om een aantal gevaarlijke substanties aan banden te leggen die vaak gebruikt worden in elektrische en elektronische apparatuur. Een RoHS compliant produkt is getest op de aanwezigheid van Lood (Pb), Cadmium (Cd), Kwik (Hg), Hexavalent chroom (Hex-Cr), Polybroombifenylen (PBB), en Polybroomdifenylethers (PBDE). PBB en PBDE zijn vuurvertragers die in verschillende plastics voorkomen. Voor Cadmium en Hex-Cr, geldt dat er minder dan 0,01% van de stof in mag zitten. Voor Lood, PBB, en PBDE, mag er niet meer dan 0,1% van de stof in een materiaal zitten. Ieder RoHS compliant component mag niet meer dan 100 ppm kwik bevatten en het kwik mag er niet met opzet in opgenomen zijn. In de EU is sommig militaire of medische apparatuur uitgezonderd van de RoHS-richtlijn.
Yes
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
48 g
Breedte verpakking
The distance from one side of the packaging to the other.
11,80 mm
Diepte verpakking
The distance from the front to the back of the packaging.
125 mm
Hoogte verpakking
The distance from the top to the bottom of the packaging.
218 mm
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
100 g