X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
StarTech.com
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
10 stuks 2-poort PCI Seriële Kaarten
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
10PKPCI2S550
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0065030790055
Categorie :
An explansion board you insert into your computer so the computer can be connected to a network
interfacekaarten/-adapters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door StarTech.com: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 30 jan 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 26 jan 2016 10:38:54
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 46882
Deze statistiek is gebaseerd op de 61915 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 30-01-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60276 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: levenslange garantie
Lange productnaam StarTech.com 10 stuks 2-poort PCI Seriële Kaarten:
De korte redactionele beschrijving van StarTech.com 10 stuks 2-poort PCI Seriële Kaarten
StarTech.com 10 stuks 2-poort PCI Seriële Kaarten

Marketingtekst StarTech.com 10 stuks 2-poort PCI Seriële Kaarten

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor StarTech.com 10 stuks 2-poort PCI Seriële Kaarten.
Voeg twee RS232 seriële poorten toe via een PCI-uitbreidingsslot 10 stuks

Met deze 10 stuks 2-poort PCI Seriële Kaarten kunt u op voordelige wijze meerdere computers voorzien van een seriële verbinding Deze kaarten zijn ideaal voor systeembouwers en worden samen verpakt geleverd met één driver-cd, wat u een besparing oplevert van meer dan 35%!

Elke 2-poort 16550 seriële kaart kan worden geïnstalleerd in een PCI-slot en voegt twee seriële poorten toe een kosteneffectieve oplossing voor het aansluiten van een nieuw of een wat ouder serieel apparaat met overdrachtsnelheden tot 115,2 kbit/s.

De adapterkaart is perfect voor het op uw systeem aansluiten van seriële modems, POS-apparaten, PDA's, digitale camera's, printers, ISDN-adapters en nog veel meer. Het ondersteunt het delen van IRQ’s en werkt probleemloos onder Windows 7, Server 2008 R2, Vista, XP, Server 2003, 2000, ME, 98, 95, NT4, 3.1, DOS en Linux.

Met levenslange garantie en gratis technische ondersteuning door StarTech.com.

The StarTech.com Advantage

- Overdrachtsnelheden tot 115.2 kbit/s voor een optimale prestatie van seriële apparaten
- Gegarandeerde compatibiliteit met elke PC met Windows, DOS of Linux
- Eenvoudig te installeren en te gebruiken met duidelijke stap-voor-stap instructies
Korte samenvatting StarTech.com 10 stuks 2-poort PCI Seriële Kaarten:
Deze korte samenvatting van de StarTech.com 10 stuks 2-poort PCI Seriële Kaarten-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
StarTech.com 10 stuks 2-poort PCI Seriële Kaarten, PCI, PCI, PC, 0 - 70 °C, -40 - 85 °C, 5 - 85 procent
Lange samenvatting StarTech.com 10 stuks 2-poort PCI Seriële Kaarten:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van StarTech.com 10 stuks 2-poort PCI Seriële Kaarten, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
StarTech.com 10 stuks 2-poort PCI Seriële Kaarten. Hostinterface: PCI, Output interface: PCI, Soort serieële aansluiting: RS-232. Bedoeld voor: PC, FIFO (First In, First Out): 16 B, Lengte van de verpakking: 1,11 cm. Breedte: 20 mm, Diepte: 120 mm, Hoogte: 120 mm. Overdrachtssnelheid: 0,9 Mbit/s, Compatibele besturingssystemen: DOS, Linux, Windows 3.x/9x/ME/NT4/2000/XP/Server 2003
StarTech.com 10 stuks 2-poort PCI Seriële Kaarten interfacekaarten/-adapters (10PKPCI2S550, 0065030790055)
De elektrische of elektronische apparatuur bevat geen gevaarlijke stoffen. Een RoHS (Restriction of Hazardous Substances) compliant produkt is getest op de aanwezigheid van Lood (Pb), Cadmium (Cd), Kwik (Hg), Hexavalent chroom (Hex-Cr), Polybroombifenylen (PBB), en Polybroomdifenylethers (PBDE). PBB en PBDE zijn vuurvertragers die in verschillende plastics voorkomen. Voor Cadmium en Hex-Cr, geldt dat er minder dan 0,01% van de stof in mag zitten. Voor Lood, PBB, en PBDE, mag er niet meer dan 0,1% van de stof in een materiaal zitten. Ieder RoHS compliant component mag niet meer dan 100 ppm kwik bevatten en het kwik mag er niet met opzet in opgenomen zijn.
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Poorten & interfaces
Intern*
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
Yes
Hostinterface*
Descriptions of the products host interface
PCI
Output interface*
The socket (port) where the output connectors are connected.
PCI
Soort serieële aansluiting
RS-232
Seriële poort(en)
Seriële poorten werden veel gebruikt voor het aansluiten van een toetsenbord en een muis. Tegenwoordig worden ze wel gebruikt voor het doen van instellingen aan een router.
2
Prestatie
Bedoeld voor
What the product is used for.
PC
FIFO (First In, First Out)
16 B
Lengte van de verpakking
1,11 cm
Design
RoHS compliance
De Restriction of Hazardous Substances (RoHS) Richtlijn van de EU heeft als doel om een aantal gevaarlijke substanties aan banden te leggen die vaak gebruikt worden in elektrische en elektronische apparatuur. Een RoHS compliant produkt is getest op de aanwezigheid van Lood (Pb), Cadmium (Cd), Kwik (Hg), Hexavalent chroom (Hex-Cr), Polybroombifenylen (PBB), en Polybroomdifenylethers (PBDE). PBB en PBDE zijn vuurvertragers die in verschillende plastics voorkomen. Voor Cadmium en Hex-Cr, geldt dat er minder dan 0,01% van de stof in mag zitten. Voor Lood, PBB, en PBDE, mag er niet meer dan 0,1% van de stof in een materiaal zitten. Ieder RoHS compliant component mag niet meer dan 100 ppm kwik bevatten en het kwik mag er niet met opzet in opgenomen zijn. In de EU is sommig militaire of medische apparatuur uitgezonderd van de RoHS-richtlijn.
Yes
Minimale systeemeisen
Ondersteunt Windows
Windows vesions wich can be used with the device.
Yes
Ondersteunt Linux
8 RT. Linux (9.4, 9.5), Red Hat Enterprise Linux 5.0 (supported with a pre-built package); SUSE Linux (10.3, 11.0, 11, 11.1, 11.2), Fedora (9, 9.0, 10, 10.0, 11.0, 11, 12, 12.0), Ubuntu (8.04, 8.04.1, 8.04.2, 8.10, 9.04, 9.10, 10.04), Debian (5.0, 5.0.1, 5.0.2, 5.0.3)
Yes
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
0 - 70°C
Temperatuur bij opslag
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely stored.
-40 - 85°C
Eisen aan de omgeving
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
5 - 85 procent
Gewicht en omvang
Breedte
The measurement or extent of something from side to side.
20 mm
Diepte
The distance from the front to the back of something.
120 mm
Hoogte
Hoogte van het product
120 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
60 g
Breedte verpakking
The distance from one side of the packaging to the other.
11 cm
Diepte verpakking
The distance from the front to the back of the packaging.
28,2 cm
Hoogte verpakking
The distance from the top to the bottom of the packaging.
19,6 cm
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
900 g
Overige specificaties
Overdrachtssnelheid
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
0,9 Mbit/s
Aantal poorten
Het aantal externe poorten, in- en uitgangen, waarop andere apparaten aangesloten kunnen worden, dat het product heeft.
2
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
DOS, Linux, Windows 3.x/9x/ME/NT4/2000/XP/Server 2003
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
2 - DB9 Male
Merk
Beeld
Artikelcode
product
Voorraad
Prijs vanaf
StarTech.com 2-poort PCI RS232 Seriële Adapterkaart met 16550 UART
StarTech.com 2-poort PCI RS232 Seriële Adapterkaart met 16550 UART
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
PCI2S550
EUR 21,35
(excl. VAT)
EUR 21,35(incl. VAT)
StarTech.com 4-poort PCI RS232 Seriële Adapterkaart met 16550 UART
StarTech.com 4-poort PCI RS232 Seriële Adapterkaart met 16550 UART
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
PCI4S550N
EUR 34,83
(excl. VAT)
EUR 34,83(incl. VAT)
StarTech.com 1-poort PCI Low Profile RS232 Seriële Adapterkaart met 16550 UART
StarTech.com 1-poort PCI Low Profile RS232 Seriële Adapterkaart met 16550 UART
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
PCI1S550_LP
EUR 28,09
(excl. VAT)
EUR 28,09(incl. VAT)