X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sony
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
XM-SD12X
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
XM-SD12X
Categorie :
Audio/video (AV) receivers receive audio and video signals.
AV-receivers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sony: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 26 nov 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 07 feb 2017 01:01:20
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 6328
Deze statistiek is gebaseerd op de 68106 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 26-11-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66362 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Sony XM-SD12X AV receiver:
De korte redactionele beschrijving van Sony XM-SD12X AV receiver
2 channel STREAM DESIGN amplifier

Marketingtekst Sony XM-SD12X AV receiver

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sony XM-SD12X AV receiver.
- MOSFET power supply.
- Gold plated connectors.
- Toroidal transformer.
Korte samenvatting Sony XM-SD12X AV receiver:
Deze korte samenvatting van de Sony XM-SD12X AV receiver-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sony XM-SD12X, 5 - 50000 Hz, 281 x 187 x 55 mm, Max. 250 W
Lange samenvatting Sony XM-SD12X AV receiver:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sony XM-SD12X AV receiver, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Sony XM-SD12X. Frequentiebereik: 5 - 50000 Hz. Afmetingen (BxDxH): 281 x 187 x 55 mm, Afgegeven vermogen: Max. 250 W
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Audio
Audio-uitgangskanalen*
Het aantal luidsprekerkanalen: het getal voor de punt is het aantal kleine luidsprekertjes, het getal na de punt een eventuele subwoofer. Bij geluidsapparatuur waar geen luidsprekers meegeleverd worden, geeft dit aan voor welk aantal luidsprekers het product maximaal geschikt is.
2,0 kanalen
Totale harmonische vervorming (THD)
Totale harmonische vervorming (Total Harmonic Distortion) is een maat voor de niet-lineaire vervorming van het geluid en wordt gegeven in %. Uit onderzoek blijkt dat in het frequentiebereik van 100 tot 2000 Hz een totale harmonische verstoring van 1% onhoorbaar is. Beneden de 100 Hz kan men zelfs een totale harmonische verstoring van tot 10% niet horen.
0,005 procent
Gemiddeld vermogen
RMS (Root mean square) is a measure of the continuous power required by a device, in particular audio amplfiers and loudspeakers.
120 W
Frequentiebereik
The lowest and the hightest frequencies that can be inputted/produced.
5 - 50000 Hz
Signaal/ruis-verhouding
De verhouding tussen signaal- en ruisintensiteit
100 dB
Technische details
Kleur van het product *
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zwart, Zilver
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
1,9 kg
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
281 x 187 x 55 mm
Afgegeven vermogen
Max. 250 W
Afgegeven vermogen (DIN)
130