X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sony
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Speaker WS-FT7
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
WS-FT7
Categorie :
Apparatus that converts electrical impulses into sound, typically as part of a public address system.
luidsprekers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sony: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 20 okt 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:46:41
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 9484
Deze statistiek is gebaseerd op de 68081 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 20-10-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66337 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Sony Speaker WS-FT7:
De korte redactionele beschrijving van Sony Speaker WS-FT7
Sony Speaker WS-FT7

Marketingtekst Sony Speaker WS-FT7

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sony Speaker WS-FT7.
Optionele glazen luidsprekerstandaard voor SA-FT7ED

Korte samenvatting Sony Speaker WS-FT7:
Deze korte samenvatting van de Sony Speaker WS-FT7-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sony Speaker WS-FT7, Wit, 1.0 kanalen, Glas
Lange samenvatting Sony Speaker WS-FT7:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sony Speaker WS-FT7, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Sony Speaker WS-FT7. Kleur van het product: Wit. Audio-uitgangskanalen: 1.0 kanalen, Materiaal: Glas
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Design
Kleur van het product*
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Wit
Overige specificaties
Materiaal
The material from which a thing is or can be made e.g. wood, plastic.
Glas
Audio-uitgangskanalen
Het aantal luidsprekerkanalen: het getal voor de punt is het aantal kleine luidsprekertjes, het getal na de punt een eventuele subwoofer. Bij geluidsapparatuur waar geen luidsprekers meegeleverd worden, geeft dit aan voor welk aantal luidsprekers het product maximaal geschikt is.
1,0 kanalen