X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sony
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
VMC-IL4415
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
VMC-IL4615 show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie :
Cables which are used wirh computers and small electronic devices such as cameras and MP3 platters. They transmit data to and from high-bandwidth digital devices faster than USB.
firewire-kabel
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sony: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 21 apr 2016 05:42:05
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 59798
Deze statistiek is gebaseerd op de 67999 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66256 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Sony VMC-IL4415 firewire-kabel:
De korte redactionele beschrijving van Sony VMC-IL4415 firewire-kabel
i.LINK™-kabel

Marketingtekst Sony VMC-IL4415 firewire-kabel

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sony VMC-IL4415 firewire-kabel.
- 4 naar 6-pins versie
- Lengte 1,5 m
- High-speed overdracht van digitale gegevens (400 Mb/s)
- Digitale gegevensoverdracht via één kabel
Korte samenvatting Sony VMC-IL4415 firewire-kabel:
Deze korte samenvatting van de Sony VMC-IL4415 firewire-kabel-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sony VMC-IL4415
Lange samenvatting Sony VMC-IL4415 firewire-kabel:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sony VMC-IL4415 firewire-kabel, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Sony VMC-IL4415
Login or signup for Full Icecat
to access all product specs
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Technische details
Lengte snoer*
How long the cable is.
1,5 m