Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Sony 80GB VAIO BX Swappable HDD 80GB SATA interne harde schijf

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sony
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
80GB VAIO BX Swappable HDD
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
VGP-HDBX08 show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie
Op een harde schijf kan veel informatie opgeslagen worden. Harde schijven zijn zeer snel in verhouding tot andere opslagapparaten en worden daarom het meest gebruikt in computers. Als u een harde schijf gaat kopen zijn er drie dingen waar u op moet letten:\
- De aansluiting, deze bepaalt voor een groot deel de snelheid waarmee data gelezen en geschreven kan worden van de schijf en bovendien of de schijf compatibel is met uw overige apparatuur.\
- De rotatiesnelheid, dit is de andere bepalende factor voor de snelheid van uw schijf, vooral ook voor de snelheid waarmee bestanden gevonden kunnen worden.\
- En als laatste natuurlijk de hoeveelheid opslagruimte, dus hoeveel gegevens er nu daadwerkelijk op uw schijf passen.
interne harde schijven
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sony: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 13 okt 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 22277
Deze statistiek is gebaseerd op de 69236 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 13-10-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 67485 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 29 mrt 2017 11:38:31
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Sony 80GB VAIO BX Swappable HDD 80GB SATA interne harde schijf :
De korte redactionele beschrijving van Sony 80GB VAIO BX Swappable HDD 80GB SATA interne harde schijf

80GB VAIO BX Swappable HDD
Meer>>>

Sony 80GB VAIO BX Swappable HDD 80GB SATA interne harde schijf

De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sony 80GB VAIO BX Swappable HDD 80GB SATA interne harde schijf.
Expand you VAIO BX series with ease, simply insert the VGPHDBX08 into your swappable bay on you VGNBX168GP or optional port replicator VGNPRBX1 and you will have an additional 80GB of storage at your fingertips!
Korte samenvatting Sony 80GB VAIO BX Swappable HDD 80GB SATA interne harde schijf:
Deze korte samenvatting van de Sony 80GB VAIO BX Swappable HDD 80GB SATA interne harde schijf-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sony 80GB VAIO BX Swappable HDD, 80 GB, SATA, 5400 RPM, 131 mm, 17,4 mm, 144,5 mm
Lange samenvatting Sony 80GB VAIO BX Swappable HDD 80GB SATA interne harde schijf :

Sony 80GB VAIO BX Swappable HDD. Opslagcapaciteit harde schijf: 80 GB, Harde schijf-interface: SATA, Rotatiesnelheid harde schijf: 5400 RPM. Breedte: 131 mm, Hoogte: 17,4 mm, Diepte: 144,5 mm

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sony 80GB VAIO BX Swappable HDD 80GB SATA interne harde schijf, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Thanks for ordering a data-sheet fix by Icecat.

Your data-sheet will be described/fixed in couple of days.

Harde schijf
Opslagcapaciteit harde schijf *
De opslagcapaciteit van de harde schijf in gigabyte (1 GB = 1 miljard bytes).
80 GB
Harde schijf-interface *
The way that a hard disk drive (HDD) is connected to the rest of the computer through a 'bus' such as ATA or SCSI.
SATA
Rotatiesnelheid harde schijf *
Het aantal rondjes dat de harde schijf per minuut draait. Een hoge snelheid betekent dat data sneller van en naar de harde schijf geschreven kan worden.
5400 RPM
Gewicht en omvang
Breedte
The measurement or extent of something from side to side.
131 mm
Diepte
The distance from the front to the back of something.
144,5 mm
Hoogte
Hoogte van het product
17,4 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
195 g
Overige specificaties
Intern
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
Yes
X