X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sony
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
VCT-R640
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
VCTR640 show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie :
Portable three-legged frame, used as a platform for supporting the weight and maintaining the stability of some other object such as a camera.
statieven
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sony: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 13 okt 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:36:00
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 132733
Deze statistiek is gebaseerd op de 68106 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 13-10-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66362 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Sony VCT-R640 tripod:
De korte redactionele beschrijving van Sony VCT-R640 tripod
Sony Tripod VCT-R640

Marketingtekst Sony VCT-R640 tripod

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sony VCT-R640 tripod.
- Cameraplaat voor eenvoudig koppelen/ontkoppelen van de camera
- Afmetingen: maximumhoogte ongeveer 1.441 mm
- Afmetingen: maximumhoogte ongeveer 548 mm
- Gewicht: circa 1200 g
Korte samenvatting Sony VCT-R640 tripod:
Deze korte samenvatting van de Sony VCT-R640 tripod-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sony VCT-R640, 1,2 kg, Zwart
Lange samenvatting Sony VCT-R640 tripod:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sony VCT-R640 tripod, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Sony VCT-R640. Gewicht: 1,2 kg. Kleur van het product: Zwart
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Technische details
Aantal benen*
The quantiy of legs, which are the supports at the bottom of a chair, table, or other structure.
548 poot/poten
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
1,2 kg
Kleur
Kleur van het product *
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zwart