X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sony
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Lens Wide Angle 0.6
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
VCL-0625S
Categorie :
The light-gathering device of a camera, typically containing a group of compound lenses. Lenses come in different lengths, with very long lens used for long-distance photography.
cameralenzen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sony: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:23:12
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 13954
Deze statistiek is gebaseerd op de 68106 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66362 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Sony Lens Wide Angle 0.6 Zilver:
De korte redactionele beschrijving van Sony Lens Wide Angle 0.6 Zilver
Groothoekconversielens (0,6x, 25mm-lens)

Marketingtekst Sony Lens Wide Angle 0.6 Zilver

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sony Lens Wide Angle 0.6 Zilver.

Factor: 0,6 x.

Ideaal voor een breder beeldveld.

Diameter lens: 25 mm.

Kleur: zilver.

Lengte: 29 mm, gewicht: 45 g.

Korte samenvatting Sony Lens Wide Angle 0.6 Zilver:
Deze korte samenvatting van de Sony Lens Wide Angle 0.6 Zilver-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sony Lens Wide Angle 0.6, Zilver, 45 g
Lange samenvatting Sony Lens Wide Angle 0.6 Zilver:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sony Lens Wide Angle 0.6 Zilver, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Sony Lens Wide Angle 0.6. Kleur van het product: Zilver. Gewicht: 45 g
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Design
Kleur van het product
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zilver
Gewicht en omvang
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
45 g