X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sony
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
TCM-400DV
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
TCM400DV
Categorie :
Device which can play audio tape-cassettes.
cassettespelers/-recorders
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sony: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 23 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:35:56
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 24273
Deze statistiek is gebaseerd op de 68106 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 23-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66362 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Sony TCM-400DV cassettespeler/-recorder:
De korte redactionele beschrijving van Sony TCM-400DV cassettespeler/-recorder
TCM-400DV Dubbele opnametijd

Marketingtekst Sony TCM-400DV cassettespeler/-recorder

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sony TCM-400DV cassettespeler/-recorder.
Stemgestuurde slanke compacte tape voice recorder. Dubbele opnametijd. Voice Operated Recording. ClearVoice. Tape counter. Regeling afspeelsnelheid
Korte samenvatting Sony TCM-400DV cassettespeler/-recorder:
Deze korte samenvatting van de Sony TCM-400DV cassettespeler/-recorder-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sony TCM-400DV, 16 uur, AM-3 (LR 06), 160 g, 86,7 x 35,4 x 114,4 mm
Lange samenvatting Sony TCM-400DV cassettespeler/-recorder:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sony TCM-400DV cassettespeler/-recorder, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Sony TCM-400DV. Levensduur accu/batterij: 16 uur, Type accu/batterij: AM-3 (LR 06). Gewicht: 160 g, Afmetingen (BxDxH): 86,7 x 35,4 x 114,4 mm
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Technische details
Reverse
Yes
Energie
Ondersteund aantal accu's/batterijen
The number of batteries that can be used with the product.
2
Energie
Type accu/batterij
Description of battery supplied with the product
AM-3 (LR 06)
Levensduur accu/batterij
Maximale gebruiksduur van een accu of batterij. Mobile Mark™ (2002) is de standard benchmark voor het meten van de gebruiksduur van een accu/batterij. In sommige gevallen kan de gebruiksduur worden verlengd door het toevoegen van extra batterijen/accus.
16 uur
Gewicht en omvang
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
86,7 x 35,4 x 114,4 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
160 g