X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sony
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
SUM3NUP4A
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
SUM3NUP4A
Categorie :
Batteries that must be disposed of once they are used. They can only be used once.
niet-oplaadbare batterijen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sony: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 19 feb 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:28:32
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 12099
Deze statistiek is gebaseerd op de 68052 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 19-02-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66310 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Sony SUM3NUP4A niet-oplaadbare batterij:
De korte redactionele beschrijving van Sony SUM3NUP4A niet-oplaadbare batterij
Zinkbatterijen, type AA/R6, folieverpakking met 4 batterijen

Marketingtekst Sony SUM3NUP4A niet-oplaadbare batterij

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sony SUM3NUP4A niet-oplaadbare batterij.
Sony-zinkbatterijen - type AA / R6 - folieverpakking met 4 batterijen. Ideaal voor gebruik in apparaten die een laag energieverbruik hebben, bijvoorbeeld afstandsbedieningen, speelgoed, radio's en.

Waar voor uw geld bij toepassingen met een laag stroomverbruik, zoals zaklantaarns, afstandsbedieningen, speelgoed, calculators en radio's.
Korte samenvatting Sony SUM3NUP4A niet-oplaadbare batterij:
Deze korte samenvatting van de Sony SUM3NUP4A niet-oplaadbare batterij-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sony SUM3NUP4A, AA/R6
Lange samenvatting Sony SUM3NUP4A niet-oplaadbare batterij:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sony SUM3NUP4A niet-oplaadbare batterij, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Sony SUM3NUP4A. Type accu/batterij: AA/R6
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Accu/Batterij voltage*
The voltage (V) of the battery.
1,5 V
Overige specificaties
Type accu/batterij
Description of battery supplied with the product
AA/R6