X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sony
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
SU-WL31
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
SU-WL31
Categorie :
Supports, usually made out of metal, that are attached to the wall and used to hang a flat panel screen for a TV or a computer.
flat panel muur steunen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sony: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 13 okt 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 21 dec 2015 23:28:15
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 26436
Deze statistiek is gebaseerd op de 68081 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 13-10-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66337 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Sony SU-WL31 flat panel muur steun:
De korte redactionele beschrijving van Sony SU-WL31 flat panel muur steun
Optionele muursteun voor Sony BRAVIA LCD-TV's van 23 inch (58 cm) / 26 inch (66 cm) / 32 inch (81 cm) (raadpleeg de productpagina van de TV voor compatibiliteit)

Marketingtekst Sony SU-WL31 flat panel muur steun

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sony SU-WL31 flat panel muur steun.

Maakt het mogelijk het scherm te zwenken in een hoek van 5°, 10°, 15° en 20°.

Korte samenvatting Sony SU-WL31 flat panel muur steun:
Deze korte samenvatting van de Sony SU-WL31 flat panel muur steun-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sony SU-WL31, Zwart
Lange samenvatting Sony SU-WL31 flat panel muur steun:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sony SU-WL31 flat panel muur steun, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Sony SU-WL31. Kleur van het product: Zwart
Login or signup for Full Icecat
to access all product specs
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Design
Kleur van het product*
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zwart