X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sony
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Stand f KV-32XL90
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
SU-32XL1
Categorie :
Stands used to erect a flat panel screen on the floor.
platte paneel vloer standaarden
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sony: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 16 sep 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:40:12
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 7301
Deze statistiek is gebaseerd op de 68106 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 16-09-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66362 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Sony Stand f KV-32XL90:
De korte redactionele beschrijving van Sony Stand f KV-32XL90
Stand for KV-32XL90

Marketingtekst Sony Stand f KV-32XL90

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sony Stand f KV-32XL90.
This compact shelf design has versatile glass shelves with out increasing the floor area it takes up. Suitable for KV-32XL90.
Korte samenvatting Sony Stand f KV-32XL90:
Deze korte samenvatting van de Sony Stand f KV-32XL90-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sony Stand f KV-32XL90, 895 x 578 x 385 mm
Lange samenvatting Sony Stand f KV-32XL90:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sony Stand f KV-32XL90, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Sony Stand f KV-32XL90. Afmetingen (BxDxH): 895 x 578 x 385 mm
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
895 x 578 x 385 mm