X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sony
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Speaker set SS-SP42FW, black
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
SS-SP42FWB show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie :
Apparatus that converts electrical impulses into sound, typically as part of a public address system.
luidsprekers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sony: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 22 apr 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:55:05
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 14716
Deze statistiek is gebaseerd op de 66906 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 22-04-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 65165 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Sony Speaker set SS-SP42FW, black:
De korte redactionele beschrijving van Sony Speaker set SS-SP42FW, black
Speaker set SS-SP42FW

Marketingtekst Sony Speaker set SS-SP42FW, black

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sony Speaker set SS-SP42FW, black.
2-components black speaker set for SONY FWD-42LX1 & FWD-42PV1.
Korte samenvatting Sony Speaker set SS-SP42FW, black:
Deze korte samenvatting van de Sony Speaker set SS-SP42FW, black-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sony Speaker set SS-SP42FW, black, Zwart
Lange samenvatting Sony Speaker set SS-SP42FW, black:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sony Speaker set SS-SP42FW, black, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Sony Speaker set SS-SP42FW, black. Kleur van het product: Zwart
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Audio
Gemiddeld vermogen*
RMS (Root mean square) is a measure of the continuous power required by a device, in particular audio amplfiers and loudspeakers.
7 W
Impedantie
The effective resistance of an electric circuit or component to alternating current, arising from the combined effects of ohmic resistance and reactance.
6 Ohm
Design
Kleur van het product *
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zwart
Overige specificaties
Audio-uitgangskanalen
Het aantal luidsprekerkanalen: het getal voor de punt is het aantal kleine luidsprekertjes, het getal na de punt een eventuele subwoofer. Bij geluidsapparatuur waar geen luidsprekers meegeleverd worden, geeft dit aan voor welk aantal luidsprekers het product maximaal geschikt is.
2,0 channels
Merk
Beeld
Artikelcode
product
Voorraad
Prijs vanaf
Sony Speaker set SS-SP42FW, silver
Sony Speaker set SS-SP42FW, silver
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
SS-SP42FWS
 —