X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sony
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Battery Size SR44
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
SR44B1A
Categorie :
Batteries that must be disposed of once they are used. They can only be used once.
niet-oplaadbare batterijen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sony: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 01 nov 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:13:33
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 6772
Deze statistiek is gebaseerd op de 68106 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 01-11-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66362 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Sony Battery Size SR44:
De korte redactionele beschrijving van Sony Battery Size SR44
Batterij Type SR44

Marketingtekst Sony Battery Size SR44

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sony Battery Size SR44.
Sony-knoopcelbatterij - type SR44 (357) - Dankzij de hoge energiedichtheid en de uitstekende stabiele ontlaadeigenschappen worden zilveroxide batterijen in een groot aantal toepassingen gebruikt, van horloges tot draagbare apparaten, zoals elektronische thermometers en draagbare spelcomputers.

-Een hoge energiedichtheid is bereikt dankzij een technologie van Sony waarmee de materialen zeer nauwkeurig met elkaar kunnen worden vermengd. Het gebruik van antioxidante, zeer snelle scheidingen draagt ook bij aan een betere opslag.

-Uitstekende, stabiele ontlaadeigenschappen: Tijdens het ontladen levert de batterij een constante spanning.

-Uitstekende lekweerstand: Het unieke afsluitsysteem van Sony zorgt samen met de speciale behandeling van het afsluitmateriaal voor een uitstekende lekweerstand.

-Een uitgebreide serie producten: Met de allermodernste productieprocessen voor microbatterijen kan Sony ultracompacte batterijen voor een groot aantal toepassingen maken.

-Toepassingen: Elektrische klokken, horloges, rekenmachines, elektronische medische thermometers, draagbare spelcomputers.
Korte samenvatting Sony Battery Size SR44:
Deze korte samenvatting van de Sony Battery Size SR44-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sony Battery Size SR44, Zilver-oxide (S)
Lange samenvatting Sony Battery Size SR44:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sony Battery Size SR44, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Sony Battery Size SR44. Energie-opslagtechnologie accu/batterij: Zilver-oxide (S)
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Energie-opslagtechnologie accu/batterij*
In een accu wordt stroom gemaakt door bepaalde stoffen met elkaar te laten reageren. Hier worden deze stoffen weergegeven. Sommige stoffen, zoals bijvoorbeeld cadmium, zijn erg giftig.
Zilver-oxide (S)
Kenmerken
Accu/Batterij voltage *
The voltage (V) of the battery.
1,55 V
Capaciteit van de accu/batterij
A measure of the charge stored by the battery. Determined by the mass of active material contained in the battery.
160 mAh