X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sony
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Cleaning cartridge for AIT-4
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
SDX4-CLLN
Categorie :
Materials used for cleaning.
reinigingstapes
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sony: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 21 feb 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 07 feb 2017 03:08:21
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 8896
Deze statistiek is gebaseerd op de 68187 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 21-02-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66432 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Sony Cleaning cartridge for AIT-4:
De korte redactionele beschrijving van Sony Cleaning cartridge for AIT-4
Cleaning cartridge for AIT-4

Marketingtekst Sony Cleaning cartridge for AIT-4

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sony Cleaning cartridge for AIT-4.
A cleaning cartridge specifically designed for AIT-4 drives that automatically detects head conditions to implement a specific cleaning cycle under an optimum setting.
Korte samenvatting Sony Cleaning cartridge for AIT-4:
Deze korte samenvatting van de Sony Cleaning cartridge for AIT-4-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sony Cleaning cartridge for AIT-4
Lange samenvatting Sony Cleaning cartridge for AIT-4:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sony Cleaning cartridge for AIT-4, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Sony Cleaning cartridge for AIT-4
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Technische details
Number of cleanings
50