X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sony
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
SAL-500F80
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
SAL500F80 show
Show alternative article codes used in the online market place
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
4905524339888
Categorie :
The light-gathering device of a camera, typically containing a group of compound lenses. Lenses come in different lengths, with very long lens used for long-distance photography.
cameralenzen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sony: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 05 jul 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:58:53
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 56215
Deze statistiek is gebaseerd op de 68241 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 05-07-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66491 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Sony SAL-500F80:
De korte redactionele beschrijving van Sony SAL-500F80
SAL-500F80 - 500 mm f/8.0, AF

Marketingtekst Sony SAL-500F80

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sony SAL-500F80.
- Buitengewoon licht, compact reflexontwerp voor een meer draagcomfort. Ideaal voor natuuropnamen
- Rond diafragma voor effen onscherp stellen
- Met het spiegelreflexlenssysteem wordt de chromatische aberratie verminderd
- Scherpstelvergrendeling.
Korte samenvatting Sony SAL-500F80:
Deze korte samenvatting van de Sony SAL-500F80-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sony SAL-500F80, 5/7, Zwart, 665 g, 0,13x, 118 x 89 x 89 mm
Lange samenvatting Sony SAL-500F80:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sony SAL-500F80, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Sony SAL-500F80. Lensstructuur (elementen/groepen): 5/7. Kleur van het product: Zwart. Gewicht: 665 g. Vergroting: 0,13x, Afmetingen (BxDxH): 118 x 89 x 89 mm
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Lenssysteem
Lensstructuur (elementen/groepen)*
The way in which a camera lens is constructed.
5/7
Design
Kleur van het product
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zwart
Gewicht en omvang
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
665 g
Overige specificaties
Vergroting
The degree to which something is or can be magnified (made to appear larger than it is).
0,13x
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
118 x 89 x 89 mm