X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sony
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
SAIT Cleaning Cartridge 1pk
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
SAIT1CLEJ
Categorie :
Lege data tapes voor het maken back-ups en het opslaan van grote hoeveelheden data.
lege datatapes
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sony: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 29 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:17:57
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 10833
Deze statistiek is gebaseerd op de 67999 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 29-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66256 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Sony SAIT Cleaning Cartridge 1pk:
De korte redactionele beschrijving van Sony SAIT Cleaning Cartridge 1pk
SAIT Cleaning Cartridge 1pk

Marketingtekst Sony SAIT Cleaning Cartridge 1pk

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sony SAIT Cleaning Cartridge 1pk.
SONY SAIT CLEANING CARTRIDGE SAITCLEJ With the boom of the information age, there is a growing demand for higher-capacity, faster, more dependable media products.
Korte samenvatting Sony SAIT Cleaning Cartridge 1pk:
Deze korte samenvatting van de Sony SAIT Cleaning Cartridge 1pk-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sony SAIT Cleaning Cartridge 1pk, S-AIT, 15 - 25 °C, 40 - 60 procent
Lange samenvatting Sony SAIT Cleaning Cartridge 1pk:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sony SAIT Cleaning Cartridge 1pk, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Sony SAIT Cleaning Cartridge 1pk. Filmtype: S-AIT
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Prestatie
Filmtype
The type of film e.g. 35 mm, DLT.
S-AIT
Eisen aan de omgeving
Temperatuur bij opslag
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely stored.
15 - 25°C
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
40 - 60 procent