X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sony
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
SA-VE835ED
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
SA-VE835ED show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie :
Apparatus that converts electrical impulses into sound, typically as part of a public address system.
luidsprekers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sony: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 23 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:29:19
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 17419
Deze statistiek is gebaseerd op de 67946 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 23-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66205 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Sony SA-VE835ED luidspreker:
De korte redactionele beschrijving van Sony SA-VE835ED luidspreker
SA-VE835ED Compleet pakket AV satellietluidsprekers

Marketingtekst Sony SA-VE835ED luidspreker

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sony SA-VE835ED luidspreker.
Top-end speakersysteem met 5 satellietspeakers met ED-tweeter en subwoofer, perfect geschikt voor de weergave van de geluidskwaliteit van de Super Audio CD.
Korte samenvatting Sony SA-VE835ED luidspreker:
Deze korte samenvatting van de Sony SA-VE835ED luidspreker-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sony SA-VE835ED, 140 W, 24 - 70,000 Hz, 1,3 kg, 90 x 147 x 182 mm, 5.1 kanalen, Satellite Speaker System
Lange samenvatting Sony SA-VE835ED luidspreker:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sony SA-VE835ED luidspreker, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Sony SA-VE835ED. Peak Music Power Output (PMPO): 140 W, Frequentiebereik: 24 - 70,000 Hz. Gewicht: 1,3 kg. Afmetingen (BxDxH): 90 x 147 x 182 mm, Audio-uitgangskanalen: 5.1 kanalen, Luidsprekers: Satellite Speaker System
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Audio
Peak Music Power Output (PMPO)
140 W
Frequentiebereik
The lowest and the hightest frequencies that can be inputted/produced.
24 - 70,000 Hz
Gewicht en omvang
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
1,3 kg
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
90 x 147 x 182 mm
Audio-uitgangskanalen
Het aantal luidsprekerkanalen: het getal voor de punt is het aantal kleine luidsprekertjes, het getal na de punt een eventuele subwoofer. Bij geluidsapparatuur waar geen luidsprekers meegeleverd worden, geeft dit aan voor welk aantal luidsprekers het product maximaal geschikt is.
5,1 kanalen
Luidsprekers
Satellite Speaker System