X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sony
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
QGD170ME
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
QGD170ME show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie :
Lege data tapes voor het maken back-ups en het opslaan van grote hoeveelheden data.
lege datatapes
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sony: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 14 sep 2016 16:00:14
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 58733
Deze statistiek is gebaseerd op de 62318 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60363 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Sony QGD170ME lege datatape:
De korte redactionele beschrijving van Sony QGD170ME lege datatape
DATA CARTRIDGE 8MM 170M 20GB

Marketingtekst Sony QGD170ME lege datatape

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sony QGD170ME lege datatape.
Mammoth. Door de snelheid (3 MB/s) waarmee deze tape veel digitale gegevens opneemt, is deze Advanced Metal Evaporated (AME)-tape perfect voor de verwerking van uitgebreide netwerk-backups, digitale videomontagesystemen en video-on-demand.

Ideaal voor snelle backups van complexe multimediatoepassingen en grote netwerken
Grote gegevenscapaciteit: 20 GB (gecomprimeerd 40 GB)
Hoge prestaties en duurzaamheid met DLC-beschermlaag (Diamond Like Carbon) op de tape
Zes keer de overdrachtsnelheid en drie keer de opnamecapaciteit van conventionele modellen
Reinigingstape: QGD-CL1
Korte samenvatting Sony QGD170ME lege datatape:
Deze korte samenvatting van de Sony QGD170ME lege datatape-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sony QGD170ME, 95 x 62,5 x 15 mm
Lange samenvatting Sony QGD170ME lege datatape:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sony QGD170ME lege datatape, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Sony QGD170ME. Tape-maat: 8 mm, Tape-lengte: 170 m, Gewicht: 80 g. Afmetingen (BxDxH): 95 x 62,5 x 15 mm, Totale opslagcapaciteit: 20 GB
Login or signup for Full Icecat
to access all product specs
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Gewicht en omvang
Tape-maat*
Het formaat van de tape in mm of de ondersteunde tapeformaten in geval van een apparaat.
8 mm
Tape-lengte
Tape Length
170 m
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
80 g
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
95 x 62,5 x 15 mm
Totale opslagcapaciteit
The total amount of data that can be stored on the device.
20 GB