X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sony
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
QG112M
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
QG112M
Categorie :
Lege data tapes voor het maken back-ups en het opslaan van grote hoeveelheden data.
lege datatapes
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sony: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 21 dec 2015 23:41:28
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 45926
Deze statistiek is gebaseerd op de 68187 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66432 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Sony QG112M lege datatape:
De korte redactionele beschrijving van Sony QG112M lege datatape
D8 is een hoogwaardig 8 mm metaaltapeformaat dat ideaal is voor de opslag van netwerk-backups, gegevensdistributie en archivering.

Marketingtekst Sony QG112M lege datatape

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sony QG112M lege datatape.


Ideaal voor snelle backups van netwerken en gegevensarchieven die lang mee moeten gaan.

Gegevenscapaciteit : van 2,5 GB t/m 7 GB.

Zeer duurzame polypropyleen behuizing met ronde hoeken om externe schokken te absorberen.

HDA-deeltjes (High Density Alloy) met een beschermende oxidelaag voor gegevensintegriteit en een stabiel gebruik..

Reinigingstape: QGD-8CL.

Korte samenvatting Sony QG112M lege datatape:
Deze korte samenvatting van de Sony QG112M lege datatape-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sony QG112M, 5 GB, 8 mm, 112 m, 80 g, 95 x 62,5 x 15 mm, 2,5 GB
Lange samenvatting Sony QG112M lege datatape:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sony QG112M lege datatape, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Sony QG112M. Capaciteit met compressie: 5 GB. Tape-maat: 8 mm, Tape-lengte: 112 m, Gewicht: 80 g. Afmetingen (BxDxH): 95 x 62,5 x 15 mm, Totale opslagcapaciteit: 2,5 GB
Login or signup for Full Icecat
to access all product specs
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Prestatie
Capaciteit met compressie
De maximale opslagcapaciteit van een opslagmedium bij toepassing van datacompressie, uitgedrukt in gigabytes (miljarden bytes). Soms zijn de condities voor het bereiken van het maximum vermeld zoals de lengte van tape, het aantal opslag-units of het type opslagapparaat of opslagmedium.
5 GB
Gewicht en omvang
Tape-maat*
Het formaat van de tape in mm of de ondersteunde tapeformaten in geval van een apparaat.
8 mm
Tape-lengte
Tape Length
112 m
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
80 g
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
95 x 62,5 x 15 mm
Totale opslagcapaciteit
The total amount of data that can be stored on the device.
2,5 GB