X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sony
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Ceiling Mount Kit forES2
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
PSS-AT2S show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie :
Different accessories to be used with a proector such as a stand and screen.
projector accessoires
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sony: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:27:36
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 16361
Deze statistiek is gebaseerd op de 68187 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66432 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Sony Ceiling Mount Kit forES2:
De korte redactionele beschrijving van Sony Ceiling Mount Kit forES2
Anti Theft ceiling support for VPL-ES2

Marketingtekst Sony Ceiling Mount Kit forES2

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sony Ceiling Mount Kit forES2.
This optional projector accessory enables ceiling installation helping you to keep your floor space clear and open. Available for VPL-ES1 projector

Features:
Ceiling mounting kit

Built as a Secure Anti Theft Device
Korte samenvatting Sony Ceiling Mount Kit forES2:
Deze korte samenvatting van de Sony Ceiling Mount Kit forES2-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sony Ceiling Mount Kit forES2
Lange samenvatting Sony Ceiling Mount Kit forES2:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sony Ceiling Mount Kit forES2, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Sony Ceiling Mount Kit forES2
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Geen informatie beschikbaar over Specs