X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sony
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
CLIÉ Retractable Stylus – 2 Pack
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
PEGA-ST50
Categorie :
Small pen-shaped instrument used to input commands onto a computer screen, mobile device or graphics tablet.
stylus-pennen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sony: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 02 dec 2016 12:17:06
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 8514
Deze statistiek is gebaseerd op de 64862 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 63170 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Sony CLIÉ Retractable Stylus – 2 Pack:
De korte redactionele beschrijving van Sony CLIÉ Retractable Stylus – 2 Pack
CLIÉ Retractable Stylus – 2 Pack

Marketingtekst Sony CLIÉ Retractable Stylus – 2 Pack

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sony CLIÉ Retractable Stylus – 2 Pack.
PEGA-ST50 is a rectractable, mini-stylus for the CLIÉ Handheld. Comes with two stylus in a pack.
Korte samenvatting Sony CLIÉ Retractable Stylus – 2 Pack:
Deze korte samenvatting van de Sony CLIÉ Retractable Stylus – 2 Pack-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sony CLIÉ Retractable Stylus – 2 Pack
Lange samenvatting Sony CLIÉ Retractable Stylus – 2 Pack:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sony CLIÉ Retractable Stylus – 2 Pack, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Sony CLIÉ Retractable Stylus – 2 Pack
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Geen informatie beschikbaar over Specs
Merk
Beeld
Artikelcode
product
Voorraad
Prijs vanaf
Sony Retractable stylus pen voor NX73V en UX-serie
Sony Retractable stylus pen voor NX73V en UX-serie
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
PEGAST50
 —