X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sony
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
CARRYING CASE
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
PEGA-CA100
Categorie :
Cases for storing pieces of equipment such as cameras, laptops, tripods.
apparatuurtassen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sony: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:21:26
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 7214
Deze statistiek is gebaseerd op de 67946 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66205 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Sony CARRYING CASE:
De korte redactionele beschrijving van Sony CARRYING CASE
CARRYING CASE F CLIE

Marketingtekst Sony CARRYING CASE

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sony CARRYING CASE.
Light yet protective, this versatile carrying case is specially designed for CLIÉ handhelds. Its polyester surface feels smooth like soft suede, while its durable nylon lining provides pockets for a Wireless LAN card, Battery Pack, Memory Stick and business cards.
Korte samenvatting Sony CARRYING CASE:
Deze korte samenvatting van de Sony CARRYING CASE-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sony CARRYING CASE, 188,5 mm, 129 mm, 60 mm, 170 g
Lange samenvatting Sony CARRYING CASE:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sony CARRYING CASE, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Sony CARRYING CASE. Breedte: 188,5 mm, Diepte: 129 mm, Hoogte: 60 mm
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Gewicht en omvang
Breedte
The measurement or extent of something from side to side.
188,5 mm
Diepte
The distance from the front to the back of something.
129 mm
Gewicht en omvang
Hoogte
Hoogte van het product
60 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
170 g