X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sony
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Wireless PC Card
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
PCWAC300S
Categorie :
Via een netwerk kunnen computers met elkaar communiceren en bijvoorbeeld websites, bestanden en printers met elkaar delen. De meest gebruikte netwerkstandaard is Ethernet, u herkent dit aan de vierkante stekkertjes met acht draadjes erin. Thuis en op kantoor begint ook draadloos netwerk met de 802.11b of de snellere 802.11g standaard steeds meer gebruikt te worden, hoewel wireless access points meestal toch nog via Ethernet op het reeds bestaande netwerk (bijvoorbeeld via een ADSL- of kabelmodem voor een internetverbinding) aangesloten moeten worden.
netwerkkaarten & -adapters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sony: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 11 apr 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:17:52
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 8381
Deze statistiek is gebaseerd op de 67946 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 11-04-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66205 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Sony Wireless PC Card:
De korte redactionele beschrijving van Sony Wireless PC Card
Draadloos LAN PC Card

Marketingtekst Sony Wireless PC Card

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sony Wireless PC Card.
Dit is een PC-kaart voor draadloos LAN.
Korte samenvatting Sony Wireless PC Card:
Deze korte samenvatting van de Sony Wireless PC Card-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sony Wireless PC Card, Draadloos, PC Card, 54 Mbit/s, 1 - 54 Mbps, Notebook, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g
Lange samenvatting Sony Wireless PC Card:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sony Wireless PC Card, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Sony Wireless PC Card. Connectiviteitstechnologie: Draadloos, Hostinterface: PC Card. Overdrachtssnelheid (max): 54 Mbit/s, Ondersteunde data-overdrachtsnelheden: 1 - 54 Mbps. Compatibiliteit: Notebook. Voldoet aan industriestandaarden: IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, Netwerkfuncties: Wireless LAN
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Poorten & interfaces
Connectiviteitstechnologie*
De technologie die het apparaat gebruikt om verbinding te maken:\ndraadloos\nmet draad
Draadloos
Hostinterface*
Descriptions of the products host interface
PC Card
Slot-type
PC Card type II
Bandbreedte
Overdrachtssnelheid (max)*
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
54 Mbit/s
Ondersteunde data-overdrachtsnelheden
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
1 - 54 Mbps
Netwerk
Frequentieband
De radiofrequentie waarop het apparaat werkt.
2.4
Minimale systeemeisen
Compatibiliteit
Systemen waarmee het product samenwerkt.
Notebook
Overige specificaties
Voldoet aan industriestandaarden
Lijst met industriestandaarden waaraan het product voldoet.
IEEE 802.11b, IEEE 802.11g
Netwerkfuncties
Draadloze LAN