X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sony
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
PCGEVPW1
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
PCGEVPW1
Categorie :
Extending the warranty & support beyond that offered by the manufacturer/retailer, so that the purchase is covered for a longer period of time.
garantie- en supportuitbreidingen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sony: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 19 feb 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 08 feb 2017 18:09:53
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 80642
Deze statistiek is gebaseerd op de 67946 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 19-02-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66205 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Sony PCGEVPW1 garantie- en supportuitbreiding:
De korte redactionele beschrijving van Sony PCGEVPW1 garantie- en supportuitbreiding
Garantie-uitbreiding voor VAIO

Marketingtekst Sony PCGEVPW1 garantie- en supportuitbreiding

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sony PCGEVPW1 garantie- en supportuitbreiding.
Type-Garantie-uitbreiding voor VAIO
Aanvullende garantie (mo)-12,0
Voorwaarden-U dient zich te registreren binnen 1 jaar na aankoop van de VAIO
Korte samenvatting Sony PCGEVPW1 garantie- en supportuitbreiding:
Deze korte samenvatting van de Sony PCGEVPW1 garantie- en supportuitbreiding-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sony PCGEVPW1
Lange samenvatting Sony PCGEVPW1 garantie- en supportuitbreiding:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sony PCGEVPW1 garantie- en supportuitbreiding, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Sony PCGEVPW1
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Aantal jaar
Period of time over which the product may be used.
1 jaar