X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sony
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
256MB MEMORY UPGRADE
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
PCGE-MMDDR256
Categorie :
Het werkgeheugen, ook wel RAM (Random Access Memory) genaamd, is een belangrijk onderdeel van computers, servers en andere elektronica. Dit geheugen is over het algemeen veel sneller dan het permanente geheugen van uw computer en wordt gewist wanneer u de computer uitzet. Een geheugenuitbreiding is vaak een efficiënte en goedkope manier om uw wat oudere computer zo up te graden dat hij weer een tijd mee kan.
geheugenmodules
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sony: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:08:07
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 8401
Deze statistiek is gebaseerd op de 66438 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 64706 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Sony 256MB MEMORY UPGRADE 0.25GB 266MHz geheugenmodule:
De korte redactionele beschrijving van Sony 256MB MEMORY UPGRADE 0.25GB 266MHz geheugenmodule
256MB MEMORY UPGRADE F VAIO GRX AND NV SERIES

Marketingtekst Sony 256MB MEMORY UPGRADE 0.25GB 266MHz geheugenmodule

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sony 256MB MEMORY UPGRADE 0.25GB 266MHz geheugenmodule.
Increase the performance of your computer system. It s the easy way to get the level of performance from your system that your business needs. With this memory upgrade you will be able to have more applications open at the same time, open and work on larger files and have less down time due to out of memory message errors.
Korte samenvatting Sony 256MB MEMORY UPGRADE 0.25GB 266MHz geheugenmodule:
Deze korte samenvatting van de Sony 256MB MEMORY UPGRADE 0.25GB 266MHz geheugenmodule-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sony 256MB MEMORY UPGRADE, 5 - 35 °C, 10 - 80 procent, any system
Lange samenvatting Sony 256MB MEMORY UPGRADE 0.25GB 266MHz geheugenmodule:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sony 256MB MEMORY UPGRADE 0.25GB 266MHz geheugenmodule, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Sony 256MB MEMORY UPGRADE. Compatibele besturingssystemen: any system
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Geheugen
Intern geheugen*
A computer's memory which is directly accessible to the CPU.
0,25 GB
Kloksnelheid geheugen*
The frequency at which the memory (e.g. RAM) runs.
266 MHz
Check width
32 Bit
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
5 - 35°C
Eisen aan de omgeving
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
10 - 80 procent
Overige specificaties
Toegangstijd
5 ms
Frequentie van processor
De kloksnelheid van de processor. De kloksnelheid heeft tegenwoordig weinig meer met de werkelijke snelheid van de processor te maken, doordat verschillende processorfamilies en merken een verschillende hoeveelheid data per clock cycle verwerken. Vaak wordt de kloksnelheid in GHz (1 GHz = 1000 Mhz) uitgedrukt.
266 MHz
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
any system