X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sony
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Memory Module 256 MB VX/SRX/C1M /SDRAM - microDIMM - 133 MHz
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
PCGE-MMCS256
Categorie :
A point of interaction between computer hardware or software and peripheral devices such as computer monitor or a keyboard
interfacecomponenten
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sony: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:06:25
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 16788
Deze statistiek is gebaseerd op de 68052 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66310 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Sony Memory Module 256 MB VX/SRX/C1M /SDRAM - microDIMM - 133 MHz:
De korte redactionele beschrijving van Sony Memory Module 256 MB VX/SRX/C1M /SDRAM - microDIMM - 133 MHz
Memory Module 256 MB VX/SRX/C1M /SDRAM - microDIMM - 133 MHz

Marketingtekst Sony Memory Module 256 MB VX/SRX/C1M /SDRAM - microDIMM - 133 MHz

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sony Memory Module 256 MB VX/SRX/C1M /SDRAM - microDIMM - 133 MHz.
Compatible with VAIO Notebooks C1M, SRX and VX Series.
256 MB SDRAM
Korte samenvatting Sony Memory Module 256 MB VX/SRX/C1M /SDRAM - microDIMM - 133 MHz:
Deze korte samenvatting van de Sony Memory Module 256 MB VX/SRX/C1M /SDRAM - microDIMM - 133 MHz-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sony Memory Module 256 MB VX/SRX/C1M /SDRAM - microDIMM - 133 MHz
Lange samenvatting Sony Memory Module 256 MB VX/SRX/C1M /SDRAM - microDIMM - 133 MHz:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sony Memory Module 256 MB VX/SRX/C1M /SDRAM - microDIMM - 133 MHz, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Sony Memory Module 256 MB VX/SRX/C1M /SDRAM - microDIMM - 133 MHz
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Technische details
Compatibiliteit
Systemen waarmee het product samenwerkt.
(Memory Stick(TM) Media) C1M, SRX and VX Series
Technische details
Frequentie van processor
De kloksnelheid van de processor. De kloksnelheid heeft tegenwoordig weinig meer met de werkelijke snelheid van de processor te maken, doordat verschillende processorfamilies en merken een verschillende hoeveelheid data per clock cycle verwerken. Vaak wordt de kloksnelheid in GHz (1 GHz = 1000 Mhz) uitgedrukt.
133 MHz
Intern geheugen
De hoeveelheid werkgeheugen (RAM) die geïnstalleerd is in het systeem. Werkgeheugen is veel sneller dan gewoon permanent geheugen, zoals bijvoorbeeld een harde schijf en wordt door het apparaat gebruikt voor het tijdelijk opslaan van gegevens.
256 MB