X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sony
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
P590HMP
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
P950HMP
Categorie :
Sealed plastic object containing a length of audio or videotape, wound on a pair of spools, for insertion into a recorder, playback device, or other machine.
audio-/videocassettes
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sony: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 04 nov 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 05 dec 2016 09:27:03
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 13790
Deze statistiek is gebaseerd op de 64862 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 04-11-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 63170 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Sony P590HMP:
De korte redactionele beschrijving van Sony P590HMP
Hi8 MP Camcorder Tape - 90 min.

Marketingtekst Sony P590HMP

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sony P590HMP.
Single. Exceptional picture quality and resistance with dynamic sound, the HMP cassette is perfectly suited to the everyday use of your Hi8 camcorder.

Please be aware that the features/specifications can differ from country to country.

- Releases rich colours, sharp picture quality and exceptional sound.
- Up to 440 lines resolution with the Sony XR technology (Extended Resolution).
- Compatibility with Digital8 format.
- Cleaning Tape: V825CLD.
Korte samenvatting Sony P590HMP:
Deze korte samenvatting van de Sony P590HMP-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sony P590HMP
Lange samenvatting Sony P590HMP:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sony P590HMP, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Sony P590HMP. Opnametijd: 90 min
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Opnamemodi
Opnametijd
90 min
Verpakking
Aantal
The number of products there are.
1
Technische details
Dikte tape
Thickness of tape, expressed in microns
2,5 µm
Tapebreedte (metrisch)
The size of the tape from one side to the other.
8 mm
Magnetische coërciviteit
Coerciviteit betekent de sterkte die een magnetisch veld minimaal moet hebben om de bestaande magnetische staat van het materiaal te veranderen. Coerciviteit vermindert als de temperatuur toeneemt en is het verschijnsel dat de basis vormt van Magneto-optische dataopslag.
134 kA/m
Soort
Characteristics of the device.
HMP