X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sony
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Walkman NW-E107 1GB White
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
NW-E107W
Categorie :
MP3 is een methode om zeer efficiënt muziek op te slaan op een digitaal apparaat. Deze hoge efficiëntie wordt bereikt door alle frequenties die onhoorbaar zijn voor het menselijk oor en geluiden die toch te zacht zijn om te horen, uit de muziek te verwijderen. Hierdoor hebben MP3 spelers relatief weinig geheugen nodig en zijn ze dus zeer klein en makkelijk mee te nemen. Bovendien zitten er in veel modellen geen bewegende onderdelen, waardoor ze ideaal zijn om mee te sporten of onderweg muziek op te luisteren.
MP3/MP4-spelers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sony: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:33:22
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 11785
Deze statistiek is gebaseerd op de 67946 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66205 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Sony Walkman NW-E107 1GB White:
De korte redactionele beschrijving van Sony Walkman NW-E107 1GB White
Walkman NW-E107 1GB White

Marketingtekst Sony Walkman NW-E107 1GB White

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sony Walkman NW-E107 1GB White.
Features:
• 1 GB Flash Memory MP3 Walkman
• WMA / WAV compatibility
• More than 40 CD’s in ATRAC3plus, 20 CD’s in MP3
• Stylish, compact design
• 1 line backlit LCD on unit
• Super light: weighs just 26 grams
• Atrac3plus and MP3 direct playback
• Easy music management with Sonic Stage Jukebox software 3.0
• Long battery life: 70h continuous playback on 1 AAA battery
Korte samenvatting Sony Walkman NW-E107 1GB White:
Deze korte samenvatting van de Sony Walkman NW-E107 1GB White-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sony Walkman NW-E107 1GB White, Wit, Flash-media, 1 GB, LCD, 70 uur, Alkaline
Lange samenvatting Sony Walkman NW-E107 1GB White:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sony Walkman NW-E107 1GB White, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Sony Walkman NW-E107 1GB White. Kleur van het product: Wit. Type opslagmedium: Flash-media, Totale opslagcapaciteit: 1 GB. Beeldscherm: LCD. Continue audio-afspeeltijd: 70 uur, Energie-opslagtechnologie accu/batterij: Alkaline. Gewicht: 26 g
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Design
Kleur van het product*
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Wit
Opslagmedia
Type opslagmedium*
Het soort geheugen waarop de speler data opslaat
Flash-media
Totale opslagcapaciteit*
The total amount of data that can be stored on the device.
1 GB
Beeldscherm
Beeldscherm*
De gebruikte beeldschermtechnologie. Flat screen technologies zoals Liquid Cristal Display (LCD) en Thin Film Transistor (TFT) technologie zijn de trend.
LCD
Radio
FM-radio*
Frequency-modulated (FM) radio gives the clearest reception of any radio band. When used with a headset, it delivers stereo-like sound.
Yes
Opnamemodi
Stemopname*
Yes
Energie
Continue audio-afspeeltijd *
Aantal uren muziek dat op de speler past. Dit is afhankelijk van de hoeveelheid geheugen en van de kwaliteit (bitrate) van de mp3's.
70 uur
Energie-opslagtechnologie accu/batterij *
In een accu wordt stroom gemaakt door bepaalde stoffen met elkaar te laten reageren. Hier worden deze stoffen weergegeven. Sommige stoffen, zoals bijvoorbeeld cadmium, zijn erg giftig.
Alkaline
Gewicht en omvang
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
26 g
Inhoud van de verpakking
Meegeleverde software
Software distributed with another product such as a piece of computer hardware or other electronic device, or a group of software packages which are sold together. A software suite is an example of bundled software, as is software which is pre-installed on a new computer.
Sonic Stage Jukebox software 3.0
Overige specificaties
Bestandstype
Het soort bestanden dat de speler kan afspelen.
MP3, ATRAC, WMA, WAV
Type accu/batterij
Description of battery supplied with the product
AAA
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
PC connection port
Headphones jack