X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sony
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Floppy Drive 1.44MB, 20pk
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
MPF920Z171?20PK
Categorie :
Diskettes, ook wel floppies genaamd, zijn een redelijk ouderwetse manier van data opslaan. Een voordeel is dat zeer veel computers een diskette drive hebben, maar een groot nadeel is de geringe opslagcapaciteit van slechts 1,4 MB voor gewone 3.5" floppies. Ook zijn diskettes zeer gevoelig voor vuil in de floppy drive.
floppy drives
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sony: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 10 okt 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:07:12
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 9365
Deze statistiek is gebaseerd op de 68106 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 10-10-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66362 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Sony Floppy Drive 1.44MB, 20pk:
De korte redactionele beschrijving van Sony Floppy Drive 1.44MB, 20pk
Floppy Drive 1.44MB, 20pk

Marketingtekst Sony Floppy Drive 1.44MB, 20pk

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sony Floppy Drive 1.44MB, 20pk.
SONY Floppy Drive 3.5", 1.44MB, white.
Korte samenvatting Sony Floppy Drive 1.44MB, 20pk:
Deze korte samenvatting van de Sony Floppy Drive 1.44MB, 20pk-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sony Floppy Drive 1.44MB, 20pk, Windows 2000 Windows 98 Windows ME Windows XP Home Edition Windows XP Professional
Lange samenvatting Sony Floppy Drive 1.44MB, 20pk:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sony Floppy Drive 1.44MB, 20pk, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Sony Floppy Drive 1.44MB, 20pk. Compatibele besturingssystemen: Windows 2000 Windows 98 Windows ME Windows XP Home Edition Windows XP Professional
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Harde schijf
Diskette drive
Indien aanwezig, opslagcapaciteit Floppy Disk Drive (FDD). Standaard is 1.44MB voor 3.5" diskettes. Steeds vaker wordt de FDD weggelaten, en is deze optioneel. Een optionele drive is veelal op een externe poort zoals de USB-poort aan te sluiten.
1,44 MB
Minimale systeemeisen
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows 2000
Windows 98
Windows ME
Windows XP Home Edition
Windows XP Professional
Gewicht en omvang
Maat
Physical dimension.
8,89 cm (3.5")