X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sony
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
MICROMV Tape - 60 min
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
MGR60-BT show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie :
Sealed plastic object containing a length of audio or videotape, wound on a pair of spools, for insertion into a recorder, playback device, or other machine.
audio-/videocassettes
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sony: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 nov 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 05 dec 2016 10:43:36
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 19067
Deze statistiek is gebaseerd op de 64802 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-11-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 63108 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Sony MICROMV Tape - 60 min:
De korte redactionele beschrijving van Sony MICROMV Tape - 60 min
This is the smallest of digital cassette, offering 60 minutes of recording time and exceptional picture quality. For use in MICROMV format camcorders.

Marketingtekst Sony MICROMV Tape - 60 min

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sony MICROMV Tape - 60 min.
-MPEG-2 format the same compression format as DVD Video;
-The smallest digital tape ever;
-Up to 60 minutes of high digital quality;
-64 kb memory for easy editing;
-Cleaning tape MGRCLD-BT;
Korte samenvatting Sony MICROMV Tape - 60 min:
Deze korte samenvatting van de Sony MICROMV Tape - 60 min-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sony MICROMV Tape - 60 min
Lange samenvatting Sony MICROMV Tape - 60 min:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sony MICROMV Tape - 60 min, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Sony MICROMV Tape - 60 min
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Verpakking
Aantal
The number of products there are.
1
Technische details
Dikte tape
Thickness of tape, expressed in microns
5,3 µm
Technische details
Tapebreedte (metrisch)
The size of the tape from one side to the other.
3,8 mm
Vierkantheid
70 procent
Remanentie
500 mT
Magnetische coërciviteit
Coerciviteit betekent de sterkte die een magnetisch veld minimaal moet hebben om de bestaande magnetische staat van het materiaal te veranderen. Coerciviteit vermindert als de temperatuur toeneemt en is het verschijnsel dat de basis vormt van Magneto-optische dataopslag.
135 kA/m
Merk
Beeld
Artikelcode
product
Voorraad
Prijs vanaf
Sony MICROMV Tape - 60 min
Sony MICROMV Tape - 60 min
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
3MGR60-BT
 —