X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sony
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Lens Hood for DSC-F707 or DSC-F717
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
LSF-H58
Categorie :
Device which allows a lens to be used on a camera for which it was not designed.
camera lens adapters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sony: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 02 dec 2016 10:43:56
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 14374
Deze statistiek is gebaseerd op de 65075 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 63374 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Sony Lens Hood for DSC-F707 or DSC-F717:
De korte redactionele beschrijving van Sony Lens Hood for DSC-F707 or DSC-F717
Lens Hood for DSC-F707 or DSC-F717

Marketingtekst Sony Lens Hood for DSC-F707 or DSC-F717

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sony Lens Hood for DSC-F707 or DSC-F717.
With its flower-shaped design, the LSF-H58A 4-petal rigid lens hood will help you eliminate unwanted lens flare, providing you with superior photos.
• Flower-shaped 4-petal rigid lens hood design

• Helps reduce unwanted lens flare
Korte samenvatting Sony Lens Hood for DSC-F707 or DSC-F717:
Deze korte samenvatting van de Sony Lens Hood for DSC-F707 or DSC-F717-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sony Lens Hood for DSC-F707 or DSC-F717, Zwart
Lange samenvatting Sony Lens Hood for DSC-F707 or DSC-F717:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sony Lens Hood for DSC-F707 or DSC-F717, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Sony Lens Hood for DSC-F707 or DSC-F717. Kleur van het product: Zwart. Gewicht: 35 g
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Kleur van het product
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zwart
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
35 g