X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sony
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
LR231.5V Battery Blister
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
LR23B1A
Categorie :
Batteries that must be disposed of once they are used. They can only be used once.
niet-oplaadbare batterijen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sony: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 19 feb 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:28:01
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 74866
Deze statistiek is gebaseerd op de 68106 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 19-02-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66362 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Sony LR231.5V Battery Blister:
De korte redactionele beschrijving van Sony LR231.5V Battery Blister
Sony-microbatterij - type LR23 - blisterverpakking met 1 cel. Vanwege de uitstekende, voordelige prestaties worden alkalinemangaan batterijen in diverse toepassingen gebruikt, van speelgoed en rekenmachines tot draagbare apparaten.

Marketingtekst Sony LR231.5V Battery Blister

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sony LR231.5V Battery Blister.

TOEPASSINGEN: Rekenmachines, elektronische spelletjes en elektronisch speelgoed, elektronische aanstekers, elektronische medische thermometers, camera's, kleine radio's en afstandsbedieningen.

Uitstekende, voordelige prestaties.

Uitstekende, stabiele ontlaad-eigenschappen.

Uitstekende ontlaad-eigenschappen voor apparaten met een hoog energieverbruik.

Uitstekende lekweerstand.

Korte samenvatting Sony LR231.5V Battery Blister:
Deze korte samenvatting van de Sony LR231.5V Battery Blister-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sony LR231.5V Battery Blister, Alkaline
Lange samenvatting Sony LR231.5V Battery Blister:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sony LR231.5V Battery Blister, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Sony LR231.5V Battery Blister. Energie-opslagtechnologie accu/batterij: Alkaline
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Energie-opslagtechnologie accu/batterij*
In een accu wordt stroom gemaakt door bepaalde stoffen met elkaar te laten reageren. Hier worden deze stoffen weergegeven. Sommige stoffen, zoals bijvoorbeeld cadmium, zijn erg giftig.
Alkaline
Kenmerken
Accu/Batterij voltage *
The voltage (V) of the battery.
12 V
Capaciteit van de accu/batterij
A measure of the charge stored by the battery. Determined by the mass of active material contained in the battery.
30 mAh