X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sony
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
KLV-27HR3b
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
KLV-27B show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie :
LCD is een beeldtechniek die uit de computerindustrie is over komen waaien. LCD-schermen zijn dun en hebben een hoge resolutie en worden daarom veel gebruikt als monitor voor computers, maar ook voor TV\'s zijn ze zeer geschikt.
LCD TV's
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sony: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:36:11
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 10846
Deze statistiek is gebaseerd op de 67946 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66205 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Sony KLV-27HR3b 27" Zwart LCD TV:
De korte redactionele beschrijving van Sony KLV-27HR3b 27" Zwart LCD TV
LCD KTV KLV 27 HR 3 B

Marketingtekst Sony KLV-27HR3b 27" Zwart LCD TV

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sony KLV-27HR3b 27" Zwart LCD TV.
De stijlvol ontworpen breedbeeld LCD-TV (1280 x 720) biedt adembenemende beeldkwaliteit gecombineerd met de flexibiliteit van een instelbare tafelstandaard.
Korte samenvatting Sony KLV-27HR3b 27" Zwart LCD TV:
Deze korte samenvatting van de Sony KLV-27HR3b 27" Zwart LCD TV-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sony KLV-27HR3b, 68,6 cm (27"), 1280 x 720 Pixels, 16:9, 68,5 cm, BBE Digital Processing, 10 pagina's
Lange samenvatting Sony KLV-27HR3b 27" Zwart LCD TV:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sony KLV-27HR3b 27" Zwart LCD TV, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Sony KLV-27HR3b. Beeldschermdiagonaal: 68,6 cm (27"), Resolutie: 1280 x 720 Pixels, Beeldverhouding: 16:9. Audiosysteem: BBE Digital Processing. Teletekst: 10 pagina's. Kleur van het product: Zwart. Breedte: 698 mm, Diepte: 245 mm, Hoogte: 574 mm
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Beeldscherm
Beeldschermdiagonaal*
Maat van het beeldscherm; diagonaal gemeten in inches
68,6 cm (27")
Resolutie*
De resolutie van het beeldscherm wordt gegeven als lengte x hoogte uitgedrukt in pixels. Een pixel is een beeldpunt. Een hogere resolutie levert betere beelden op.
1280 x 720 Pixels
Beeldverhouding*
De verhouding tussen het de breedte en de hoogte van het beeldscherm, bijvoorbeeld 4:3 voor gewone monitoren en tv's, 16:9 is de verhouding die bioscoopschermen en tegenwoordig ook breedbeeld-tv's hebben.
16:9
Grootte beeld (diagonaal)
De grootte van het daadwerkelijke beeld is vaak kleiner dan de grootte van de monitor, omdat er soms een grote rand om het beeld zit.
68,5 cm
Audio
Audiosysteem
System used to play music or speech.
BBE Digital Processing
Prestatie
Teletekst
10 pagina's
Design
Kleur van het product *
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zwart
Gewicht en omvang
Breedte *
The measurement or extent of something from side to side.
698 mm
Diepte *
The distance from the front to the back of something.
245 mm
Hoogte *
Hoogte van het product
574 mm
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
13,8 kg
Overige specificaties
Beeldscherm
De gebruikte beeldschermtechnologie. Flat screen technologies zoals Liquid Cristal Display (LCD) en Thin Film Transistor (TFT) technologie zijn de trend.
LCD Si TFT