X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sony
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Bravia D3000 32" LCD-TV
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
KDL-32D3000AEP show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie :
LCD is een beeldtechniek die uit de computerindustrie is over komen waaien. LCD-schermen zijn dun en hebben een hoge resolutie en worden daarom veel gebruikt als monitor voor computers, maar ook voor TV\'s zijn ze zeer geschikt.
LCD TV's
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sony: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 mrt 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 05 dec 2016 13:53:13
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 14951
Deze statistiek is gebaseerd op de 64802 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-03-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 63108 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Sony Bravia D3000 32" LCD-TV 32" HD ready:
De korte redactionele beschrijving van Sony Bravia D3000 32" LCD-TV 32" HD ready
Bravia D3000 32" LCD-TV

Marketingtekst Sony Bravia D3000 32" LCD-TV 32" HD ready

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sony Bravia D3000 32" LCD-TV 32" HD ready.
De nieuwe Sony BRAVIA D3000-serie LCD HDTV’s combineert gebruiksgemak met geavanceerde beeldtechnologieën. De serie heeft een resolutie van 1366 x 768 pixels en een dynamisch contrast van 5000:1. Het opzetten van een thuisbioscoop is eenvoudiger dan ooit en daarmee worden zowel speelfilms op Blu-ray Disc als HDTV uitzendingen nog fraaier weergegeven.

Consumenten met een home theatre-systeem profiteren van BRAVIA Theatre Sync. Na aansluiting van compatibele apparaten via HDMI en inschakeling van de BRAVIA Theatre Sync-technologie, kan de gebruiker het hele systeem bedienen met slechts enkele toetsdrukken. In plaats van de Blue-ray Disc- of dvd-speler, de audioversterker en de televisie afzonderlijk in te schakelen, de weergavebron te kiezen en het geluidsvolume van de televisie te regelen, hoeft de gebruiker nu alleen maar op de Play-toets van de afstandsbediening te drukken. Al het overige wordt automatisch afgehandeld. Het volledige systeem in één keer uitzetten is net zo eenvoudig.

Verdubbeling beeldfrequentie
De BRAVIA D3000-serie beschikt over Motionflow +100Hz technologie, waardoor de beeldfrequentie van de standaard 50Hz naar 100Hz wordt verhoogd. Motionflow +100Hz is door Sony ontwikkeld om extra frames toe te voegen op basis van de originelen, waardoor bewegingen veel soepeler en natuurgetrouwer ogen.
Filmliefhebbers profiteren daarnaast van de geïntegreerde 24p True Cinema-technologie. Filmcamera’s leggen beelden vast met 24 frames per seconde, maar televisies werken met een hogere framesnelheid, waardoor normaal gesproken conversie nodig is. Het resultaat is een afwijking van het origineel met 4 procent - de film wordt op televisie 4 procent sneller weergegeven dan het origineel en de soundtrack stijgt 4 procent in toonhoogte. Wanneer de D3000-serie wordt aangesloten op een filmbron zoals Sony’s Blu-ray Disc-speler, worden de oorspronkelijke 24 frames per seconde weergegeven, zoals deze door de camera werden vastgelegd. Hierdoor ziet - en hoort - de gebruiker precies wat de bedoeling was.

Kleurenweergave
De Sony D3000-serie biedt ook een sterk verbeterde kleurenweergave. Naast de Live Colour Creation backlight - die ervoor zorgt dat 30 procent meer kleurnuances zichtbaar zijn, beschikt deze serie over een nieuw 10-bits paneel. De standaard 8-bits panelen van lcd-televisies kunnen 256 gradaties tussen kleuren weergeven. Het 10-bits paneel van de D3000-serie biedt maar liefst 1024 gradaties. Dit verlevendigt alles van huidtinten tot zonsondergangen en zorgt er mede voor dat alles wat de kijker ziet zo dicht mogelijk bij het origineel ligt.

Sony Bravia D3000 geluidsweergave
Voor een passende geluidsweergave bij de hoge beeldkwaliteit maakt de D3000-serie gebruik van de S-Force Front Surround-technologie. Hiermee is een indrukwekkend surroundgeluid uit de twee eigen luidsprekers van de televisie te realiseren. S-Force Front Surround-technologie is exclusief ontwikkeld door Sony en is afkomstig uit het succesvolle 2.1 home cinema surround systeem DAV-X1.
Korte samenvatting Sony Bravia D3000 32" LCD-TV 32" HD ready:
Deze korte samenvatting van de Sony Bravia D3000 32" LCD-TV 32" HD ready-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sony Bravia D3000 32" LCD-TV, HD, 16:9, 8000:1, 1366 x 768 Pixels
Lange samenvatting Sony Bravia D3000 32" LCD-TV 32" HD ready:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sony Bravia D3000 32" LCD-TV 32" HD ready, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Sony Bravia D3000 32" LCD-TV. Beeldschermdiagonaal: 81,3 cm (32"), Helderheid: 450 cd/m², HD type: HD. Teletekst: 700 pagina's. Breedte: 790 mm, Diepte: 100 mm, Hoogte: 530 mm
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Beeldscherm
Beeldschermdiagonaal*
Maat van het beeldscherm; diagonaal gemeten in inches
81,3 cm (32")
Helderheid*
Helderheid is de hoeveelheid licht dat door het scherm wordt uitgestraald. Helderheid wordt gemeten in candellas per vierkante meter, ook wel aangeduid met: 'nits'.
450 cd/m²
HD type*
Type of supported High Definition (e.g. Full HD, 4K Ultra HD).
HD
Resolutie*
De resolutie van het beeldscherm wordt gegeven als lengte x hoogte uitgedrukt in pixels. Een pixel is een beeldpunt. Een hogere resolutie levert betere beelden op.
1366 x 768 Pixels
Beeldverhouding*
De verhouding tussen het de breedte en de hoogte van het beeldscherm, bijvoorbeeld 4:3 voor gewone monitoren en tv's, 16:9 is de verhouding die bioscoopschermen en tegenwoordig ook breedbeeld-tv's hebben.
16:9
Contrast ratio (dynamisch)*
A property of a display system, defined as the ratio of the luminance of the brightest color (white) to that of the darkest color (black) that the system is capable of producing.
8000:1
Kijkhoek, verticaal*
Maximum vertical angle at which a display can be viewed with acceptable visual performance.
178°
Kijkhoek, horizontaal*
Maximum horizontal angle at which a display can be viewed with acceptable visual performance.
178°
Responstijd*
De responstijd is het tijdsverschil tussen het moment dat de grafische kaart een beeld verstuurt naar de monitor en het moment dat de monitor dat beeld weergeeft. Gewoonlijk moet deze tijd zeker onder de 25ms liggen.
8 ms
Grootte beeld (diagonaal)
De grootte van het daadwerkelijke beeld is vaak kleiner dan de grootte van de monitor, omdat er soms een grote rand om het beeld zit.
81,3 cm
Poorten & interfaces
Aantal HDMI-poorten*
The number of sockets (ports) for HDMI connections. HDMI (High-Definition Multimedia Interface) is a compact audio/video interface for transferring uncompressed video data and compressed/uncompressed digital audio data from a HDMI-compliant device ("the source device") to a compatible computer monitor, video projector, digital television, or digital audio device. HDMI is a digital replacement for existing analog video standards.
3
PC-ingang (D-Sub)*
The socket (port) to receive input from a PC via a D-sub, which is a connector with a characteristic D-shaped metal shield.
Yes
Composiet video-ingang*
The socket (port) for the composite video input (white cable).
1
S-Video ingang*
The number of ports (input sockets) for S-Video, which is a signalling standard for standard definition video, typically 480i or 576i.
1
Poorten & interfaces
Audio (L,R) out *
The two sockets (ports) for transmitting left audio signal (white cable) and right audio signal (red cable).
2
Prestatie
Teletekst
700 pagina's
Gewicht en omvang
Breedte *
The measurement or extent of something from side to side.
790 mm
Diepte *
The distance from the front to the back of something.
100 mm
Hoogte *
Hoogte van het product
530 mm
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
15 kg
Breedte apparaat (met standaard)
790 mm
Diepte apparaat (met standaard)
214 mm
Hoogte apparaat (met standaard)
581 mm
Gewicht met voet
17,5 kg