X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sony
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Car Holder HCH-32
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
HCH-32
Categorie :
Object which can be used to contain other objects e.g. a drinks holder in a cinema seat.
houders
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sony: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:24:16
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 7156
Deze statistiek is gebaseerd op de 68052 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66310 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Sony Car Holder HCH-32 houder:
De korte redactionele beschrijving van Sony Car Holder HCH-32 houder
Telefoonhouder HCH-32

Marketingtekst Sony Car Holder HCH-32 houder

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sony Car Holder HCH-32 houder.
Feiten en functionaliteiten
De telefoonhouder HCH-32 is een houder voor gebruik van de P800 in de auto. Met de houder heb je je telefoon binnen handbereik en maak je veilig gebruik van de weg. Het kan zelfstandig worden gebruikt in combinatie met de Car Handsfree-kit en in combinatie met een autolaadsnoer en een portable handsfree met antwoordtoets.
Korte samenvatting Sony Car Holder HCH-32 houder:
Deze korte samenvatting van de Sony Car Holder HCH-32 houder-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sony Car Holder HCH-32, Phones: P800, Plug-in Car Handsfree HCQ-30, Plug-in Car Handsfree HCQ-30.
Lange samenvatting Sony Car Holder HCH-32 houder:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sony Car Holder HCH-32 houder, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Sony Car Holder HCH-32. Compatibiliteit: Phones: P800, Plug-in Car Handsfree HCQ-30, Plug-in Car Handsfree HCQ-30.
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Design
Compatibiliteit
Systemen waarmee het product samenwerkt.
Phones: P800, Plug-in Car Handsfree HCQ-30, Plug-in Car Handsfree HCQ-30.