X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sony
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
D200 Draagbare videorecorder
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
GV-D200
Categorie :
Also known as a VCR, this is is an electro-mechanical device that records analog audio and analog video from broadcast television on a removable, magnetic tape videocassette.
videocassetterecorders
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sony: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 02 dec 2016 10:44:23
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 20856
Deze statistiek is gebaseerd op de 64978 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 63287 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Sony D200 Draagbare videorecorder:
De korte redactionele beschrijving van Sony D200 Draagbare videorecorder
Met de D8 draagbare videorecorder kunt u niet alleen nieuwe films en die oude Video8- en Hi8-tapes monteren, maar u kunt deze ook bewaren door er digitale kopieën van te maken met één druk op de knop. Letterlijk het beste van de analoge als de digitale wereld!

Marketingtekst Sony D200 Draagbare videorecorder

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sony D200 Draagbare videorecorder.


Digital8 SP / LP opnemen / afspelen.

Hi8 / 8-mm SP / LP afspelen.

TBC, DNR (8 mm / Hi8).

i.LINK™ in/uit.

Analoge in- en uitgang.

Digitale programmabewerking.

LANC (alleen S).

Super LaserLink.

InfoLITHIUM.

Continu opladen.

Korte samenvatting Sony D200 Draagbare videorecorder:
Deze korte samenvatting van de Sony D200 Draagbare videorecorder-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sony D200 Draagbare videorecorder
Lange samenvatting Sony D200 Draagbare videorecorder:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sony D200 Draagbare videorecorder, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Sony D200 Draagbare videorecorder
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Geen informatie beschikbaar over Specs