X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sony
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Triple Connector for Flash
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
FATC1AM
Categorie :
Cables to connect cameras to a device such as a computer or a printer.
camerakabels
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sony: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 02 aug 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:59:55
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 27736
Deze statistiek is gebaseerd op de 68241 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 02-08-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66491 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Sony Triple Connector for Flash Zwart camera kabel:
De korte redactionele beschrijving van Sony Triple Connector for Flash Zwart camera kabel
Triple Connector for Flash

Marketingtekst Sony Triple Connector for Flash Zwart camera kabel

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sony Triple Connector for Flash Zwart camera kabel.
FATC1AM is the connector for up to three off-camera flashes. For connection with the camera, you will require FACC1AM, the off-camera cable.

For connection with the flash, require FAEC1AM, the extension cable for flash.
Korte samenvatting Sony Triple Connector for Flash Zwart camera kabel:
Deze korte samenvatting van de Sony Triple Connector for Flash Zwart camera kabel-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sony Triple Connector for Flash
Lange samenvatting Sony Triple Connector for Flash Zwart camera kabel:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sony Triple Connector for Flash Zwart camera kabel, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Sony Triple Connector for Flash
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
24 g
Technische details
Kleur van het product
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zwart